Byggesagsbehandler til Favrskov Kommune

Vil du være med til at udvikle en vækstkommune i den østjyske byregion, så har du nu muligheden. Plan og Byg i Favrskov Kommune søger en byggesagsbehandler til snarlig tiltrædelse.

Favrskov Kommune er en af landets hurtigst voksende kommuner, og vi nyder godt af en placering mellem Aarhus, Randers, Silkeborg og Viborg kommuner. Placeringen betyder, at vi har rigeligt at se til, med mange spændende byggesager af varieret kompleksitet.

Byggesagsområdet er en central og vigtig del af den kommunale service og det har stor betydning for både borgere og erhvervsdrivende. Byrådet har derfor høje ønsker og mål for den service, som vi skal levere.

Du vil få mulighed for at udvikle dig i et stærkt fagligt netværk, hvor også vi forventer, at du bidrager aktivt til din egen og dine kollegers udvikling. Vi er i forvejen tretten dygtige og ambitiøse kolleger i Byg, som har et tæt samarbejde med resten af Teknik og Kultur.

Dine personlige og faglige kvalifikationer

Vi vil lægge vægt på, at du

  • har gennemført en relevant uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller lignende
  • har interesse for de juridiske aspekter i byggesagsbehandlingen, har et godt kendskab til byggeloven og bygningsreglementet, men skal også kunne arbejde med anden relevant lovgivning fx planloven og forvaltningsloven
  • har relevant erfaring fra en kommune eller en privat virksomhed
  • er engageret, tillidvækkende, udadvendt og god til at samarbejde med forskellige faggrupper
  • er handlekraftig og går efter at skabe resultater sammen med kolleger og ansøgere
  • er dygtig til at formulere dig mundtligt og skriftligt
  • i det hele taget brænder for byggesagsområdet

Om arbejdspladsen

Plan og Byg er en del af Favrskov Kommunes Teknik- og Kulturforvaltning. Vi har kontor i Hammel, og det er her, du vil komme til at arbejde. Vi er godt 20 ansatte i Plan og Byg, hvoraf ni kolleger behandler byggesager.

Vores mission er at levere sagsbehandling på en professionel og imødekommende måde i forhold til borgere, bygherrer, politikere, kolleger og samarbejdspartnere i det hele taget.

Internt har vi et uformelt arbejdsklima, et højt aktivitetsniveau og en åben og ærlig omgangstone, hvor engagement og tværgående samarbejde prioriteres højt.

Læs mere om Favrskov Kommune på www.favrskov.dk.

Yderligere oplysninger

Vi har 37 timers arbejdsuge og flekstid. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og med aflønning efter kvalifikationer og principperne i Ny Løn. Forventet start er 1. oktober 2019 eller snarest herefter.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels Freudendahl 2025 9313 eller nif@favrskov.dk.
 

Samtaler

Vi forventer at holde samtaler 21. august 2019.

Søg jobbet

Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job.Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk