Landinspektør til Trafik & Veje i Favrskov Kommune

Trafik & Veje har mange forskellige projekter på blokken og søger derfor en dygtig og engageret landinspektør eller lignende.

Dine opgaver
Du skal arbejde med ekspropriationer, matrikulære sager og vejjura samt bistå dine kolleger i forbindelse med anlægs- og driftsopgaver.

Favrskov Kommune er i gang med at opklassificere private fællesveje i hele kommunen. Opklassificeringsprojektet er sat i gang, men vi mangler dig, der kan køre projektet helt i mål og fortsætte arbejdet hos os efterfølgende.

Opklassificeringen af kommunens veje sker i syv etaper, hvor de første to etaper er godt i gang. Du vil i forbindelse med projektet være med i forberedelsen af politiske sager, udmøntningen og formidlingen af beslutningerne. Det kræver, at du sætter din viden om vejområdet i spil på en forståelig måde. Du vil arbejde internt i Trafik og Veje og på tværs af Teknik og Miljø.

Du skal have lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, hvor afdelingens opgaver og ansvarsområder tit er i fokus.

Dine kvalifikationer
Du er uddannet landinspektør eller lignende, og har dokumenteret projektledererfaring, enten fra en lignende stilling i kommunalt regi eller tilsvarende erfaringer fra den private sektor.

Vi lægger vægt på, at du er god til at arbejde selvstændigt, men at du samtidig er en holdspiller, der vil være med til at dele idéer og viden med dine kolleger.

En stor del af jobbet er at være i kontakt med borgere. Det er derfor vigtigt, at du trives med at have daglig kontakt med mange forskellige mennesker og er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

Om arbejdspladsen
I Trafik og Veje er vi 14 kolleger, der arbejder administrativt og 9 som arbejder i driften.

I afdelingen løser vi opgaver inden for anlæg, drift og myndighedsbehandling. Vi udfører, blandt mange andre opgaver, anlægsprojekter og byggemodninger, sørger for den daglige drift af kommunens veje og grønne arealer samt arbejder med trafiksikkerhed og kollektiv trafik.

Vi arbejder løbende med at udvikle organisationen, hvorfor engagement, fleksibilitet og kreativitet i den måde, vi løser vores opgaver på, er nødvendige og værdsatte egenskaber. Omgangsformen er uhøjtidelig, og vi sætter pris på initiativ og åbenhed.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling og til besættelse pr. 1. juni 2020.

Vi har flekstid.
Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Herudover vil der være mulighed for at forhandling af tillæg efter principperne for Ny Løn.

Du får kontorarbejdsplads på Torvegade 7, 8450 Hammel.

Vil du høre mere om stillingen og arbejdet i Trafik og Veje, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels Chr. Laustsen på 20 35 29 41 eller chef for Trafik og Ejendomme Claus Vind Andersen på 51 22 83 36.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er mandag 13. april 2020.

Samtale
Vi forventer at afholde samtaler mandag 20. april 2020.

Søg jobbet
Send din ansøgning til Favrskov Kommune via linket. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk