Gå til sidens indhold
Billedet viser Favrskov Kommune i en given situation. Klik for at gå til Favrskov Kommune forside.

Alsidig og ambitiøs sekretariatschef

Job og Økonomi i Favrskov Kommune søger en alsidig og ambitiøs sekretariatschef, der er struktureret, analytisk stærk, og som evner at have mange bolde i luften på en gang. Vi forventer også, at du har en udpræget lyst til at samarbejde med andre.

Samtidig forventer vi, at du er optaget af ledelse, og af hvordan du sammen med dine medarbejdere kan bidrage til at opnå gode resultater inden for Job og Økonomi og på tværs af den samlede Favrskov-organisation.
 

Organisation og opgaver

Som sekretariatschef refererer du til direktøren for Job og Økonomi, og du kommer til at stå i spidsen for et fælles tværgående forvaltningssekretariat med 12 medarbejdere, der varetager en bred vifte af opgaver.

Ansvarsområderne omfatter bl.a. sekretariatsbetjeningen af Arbejdsmarkedsudvalget, ansvaret for den fælles udbuds- og indkøbsfunktion i Favrskov Kommune, bekæmpelsen af socialt snyd, fundraising og en række forskellige analyseopgaver.

Som sekretariatschef vil du være med i den tværgående sekretariatschefgruppe, der koordinerer en række administrative opgaver på tværs af forvaltningerne.

Der er med andre ord tale om en chefstilling med mange muligheder, hvor mange opgaver løses i tæt samspil med direktøren og chefgruppen i Job og Økonomi – og med mange relationer til den øvrige organisation.

Ligeledes vil du få mulighed for at komme helt tæt på de politiske processer og beslutninger – bl.a. via deltagelsen i Arbejdsmarkedsudvalgets møder.

Samlet set rummer stillingen et stort potentiale for udvikling – både personligt, fagligt og ledelsesmæssigt.
 

Sekretariatschefens opgaver er bl.a. … 

  • at varetage den faglige og personalemæssige ledelse af sekretariatets dygtige og engagerede medarbejdere
  • at sikre betjening af Arbejdsmarkedsudvalget med kvalificerede dagsordener og beslutningsgrundlag
  • at være en engageret sparringspartner for direktøren og arbejdsmarkedschefen
  • at facilitere og optimere samarbejdet internt i Job og Økonomi og med de øvrige forvaltninger og omverdenen.
 

Favrskov Kommune er …

en veldrevet vækstkommune med omkring 48.500 indbyggere, hvor der konstant er fokus på at yde den bedst mulige service over for borgerne inden for de økonomiske rammer.
 

Mere information

Ansættelsen sker som udgangspunkt på overenskomstvilkår med et lønniveau på 680.000 kr. årligt eksklusive pension.

Læs mere om stillingen, vores forventninger og ønsker til dig samt om Favrskov Kommune i job- og personprofilen her: https://favrskov.dk/sekretariatschef-job-og-oekonomi

Ansøgningsfristen er onsdag 12. august 2020.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk