Gå til sidens indhold
Billedet viser Favrskov Kommune i en given situation. Klik for at gå til Favrskov Kommune forside.

Fysioterapeut til nyoprettet stilling i Favrskov Hjerneteam

Favrskov Hjerneteam har siden etableringen i 2012 været i en kontinuerlig udvikling. Vi søger nu en fysioterapeut, der vil være med til at komplementere og udbygge det eksisterende team, som i dag består af ergoterapeuter, talepædagog, neuropsykolog, fysioterapeut og koordinator. Stillingen er med tiltrædelse 1. februar 2021. Udgangspunktet er 37 timer/uge, men 2-3 timer mindre kan komme på tale, hvis det ønskes af den rette ansøger.

Teamet arbejder, i tæt tværfagligt samspil med øvrige regionale og kommunale parter, med at rehabilitere voksne borgere med erhvervet hjerneskade. Rehabiliteringen foregår i borgers hjem, i nærmiljøet eller på kommunens sundhedscentre – individuelt og/eller i grupper. Der er fokus på en helhedsorienteret indsats, hvor den ramte og dennes pårørende, vha. uddannelse og netværksdannelse støttes i overgangen fra rehabilitering til en ny og anderledes hverdag. Som fysioterapeut vil du således både skulle arbejde med fysioterapeutisk genoptræning, men også undervisning og netværksarbejde.

Vi lægger i ansættelsesprocessen vægt på at finde en fysioterapeut, der
 • har bred erfaring med rehabilitering af borgere med erhvervet hjerneskade – gerne fra flere forskellige sektorer
 • gerne har erfaring med eller interesse for rehabilitering af borgere med tumor i hjerne, og er god til at se og vurdere deres individuelle potentiale
 • har erfaring med og lyst til at arbejde tværfagligt og målrettet, sammen med kolleger, borger og pårørende om den fælles definerede målsætning
 • kan motivere og guide borgeren til at tage aktiv del i rehabiliteringen og i det fremtidige liv, hvor fokus er på hele livssituation, identitet og mestring af et foranderligt liv i en ny hverdag
 • gerne har erfaring med og lyst til at arbejde med undervisning og netværksdannelse
 • har erfaring med neuropsykologi og kan omsætte denne til neuropædagogisk praksis
 • har en høj arbejdsidentitet og motiveres af at udvikle egen og arbejdspladsens praksis.

Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads, hvor
 • der er fokus på udvikling af den enkelte medarbejder, teamet og den borgerrettede indsats
 • der er fokus på det gode arbejdsmiljø og den gode arbejdsplads, hvor vi har det godt med hinanden kollegialt
 • du som selvtilrettelæggende har stor fleksibilitet og indflydelse på din hverdag
 • du får en spændende og varieret arbejdshverdag sammen med dygtige og engagerede kolleger, der brænder for neurologisk rehabilitering.

Favrskov Hjerneteam har et fysisk kontor i Hammel, som danner udgangspunkt for det arbejde, der foregår i hele kommunen. Kørekort er derfor nødvendigt.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Arbejdstiden ligger på hverdage i dagtimerne. Hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder for Træning og Aktivitet Jakob Kirkegaard på jkir@favrskov.dk eller 20 47 66 07.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Ansøgningsfristen er den 10. februar 2021. Vi forventer at afholde samtaler den 22. februar 2021

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk