E-handelskoordinator/controller

I Gladsaxe Kommune er vi ambitiøse på e-handelsområdet, og vi søger en e-handelskoordinator/controller, der skal være ansvarlig for at vedligeholde og udvikle vores e-handel. Du vil få en stor kontaktflade til kommunens brugere af indkøbssystemet samt til leverandører. Du motiveres af at skabe værdi for organisationen og er god til at skabe og vedligeholde relationer samt netværk. Du evner at skabe fremdrift i egne opgaver med øje for, at løsninger skal findes i samarbejde med kolleger og leverandører.

De kommende år vil vi have fokus på udvikling af e-handelssystemet til også at omfatte tjenesteydelser samt flere varegrupper bl.a. via punch out-løsning. Derudover sætter vi strøm til systemunderstøttet kontraktstyring, hvori du vil få en controlling-rolle.

Gladsaxe Kommune har et tæt samarbejde med fire andre kommuner, og vi samarbejder både om udbud og om indkøb. Derfor vil du få et tæt tværgående samarbejde med dine indkøbskollegaer i disse kommuner. Samarbejdet hedder ”Spar 5”, og består af Gladsaxe, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Frederiksberg og Rudersdal Kommuner.

Dine opgaver

Du vil både have opgaver, som du skal løse selvstændigt, opgaver som du skal løse sammen med andre og opgaver, som du skal stå i spidsen for. Dine primære opgaver vil være at
 • vedligeholdelse e-handelssystemet og godkende e-kataloger mv. i tæt dialog med leverandører og udbudskonsulenter i teamet, herunder også på vegne af Spar 5-kommunerne
 • optimere og udvikle e-handlen i tæt samarbejde med Spar 5-kommunerne og udbudskonsulenterne
 • supportere kommunens indkøbere både centralt og decentralt, herunder passe vores hotline-telefon og undervise i vores indkøbssystem
 • understøtte udbudskonsulenternes arbejde, herunder gennemføre gevinstberegninger, foretage indkøbsanalyser i vores analysesystem, oprette kontrakter i vores kontraktstyringssystem og hjælpe med implementering af aftaler og information herom bl.a. via indkøbssystemet og intranettet
 • gennemføre løbende controlling-opgaver af priser, gebyrer mv.
 • vedligeholde og evt. udvikle compliancerapporter i vores business intelligence system
 • gennemføre servicebesøg i hele organisationen sammen med en kollega
 • købe ind til vores lager af kontorartikler på rådhuset

Kompetencer

Vi lægger vægt på følgende kompetencer
 • Du har erfaring med e-handel og analysearbejde og økonomisk indsigt
 • Du har solide excel-kompetencer og kan jonglere med store datasæt
 • Du er serviceminded og har tålmodighed
 • Du er systematisk og struktureret og kan prioritere dine opgaver
 • Du kan tage initiativ og er god til at overholde deadlines
 • Du har en positiv tilgang til udfordringer og er løsningsorienteret
 • Du er omhyggelig, detaljeorienteret og kan bevare overblikket
 • Du er analytisk stærk og kan ”tænke ud af boksen”
   
Hvis du har kendskab til udbudsprocesser, vil det være en fordel, men ingen betingelse.

Om os

Indkøb og Udbud består af fire udbudskonsulenter, en e-handelskoordinator (dig), en studentermedhjælper samt indkøbschefen. Vi er en del af Økonomisk Sekretariat, og du vil også skulle samarbejde med vores kollegaer i økonomifunktionen.

Vi tilbyder en bred opgaveportefølje i en hverdag, hvor tingene nogle gange går stærkt. Du vil indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor vi sparrer med hinanden i det daglige. Vi er kendt som gode samarbejdspartnere, der tager medansvar for indkøbs- og udbudsprocesserne, og vi lægger vægt på trivsel og godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Du bliver en del af en organisation, der læner sig op ad FN’s verdensmål og som lægger vægt på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed, og det er en fordel, hvis du forstår, hvad det vil sige at være en del af en politisk organisation.

Din baggrund

Du har en uddannelse inden for økonomi, handel eller lignende. Din uddannelsesmæssige baggrund er dog ikke vigtig, hvis du har erfaring fra lignende jobs eller funktioner, som gør dig kvalificeret.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling, og du får arbejdssted på Rådhuset. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte indkøbschef Karen Pilt på telefon 21 51 02 52.

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning senest den 20. februar 2019.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, hvori vi konkret vil bede dig om at give eksempler på løsning af opgaver, hvor de evner, vi efterspørger, er blevet anvendt.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler tirsdag i uge 9.

I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.