Hillerød Kommune

Hillerød Kommune

Medarbejdere til Bocenter for unge og voksne med særlige behov - dag/aften eller nat

Bocenter for unge og voksne med særlige behov søger nye medarbejdere


Er du pædagog eller ergoterapeut og til dag- og aftenvagter – så læs videre her...


På Bocentret kan vi lide at dyrke sjov motion med borgerne – det kan du nok også lide. Du skal have mod på aktiviteter, der giver borgerne mulighed for at føre et sundt og aktivt liv i fællesskab med andre. Eller du skal kunne se udvikling i ganske små skridt fremad.

Hvem skal du samarbejde med?

Først og fremmest samarbejder du med borgerne, som er mennesker med mange forskellige særlige behov og store udfordringer i deres liv. Du samarbejder med borgeren om at få størst mulig bestemmelse over eget liv og at finde frem til, hvad der er livskvalitet for den enkelte. At gå en tur i biffen eller løbe en tur. At gå på Facebook - eller at lave bål med udelivsgruppen og spille basketball på terrassen.

For nogle borgere er livskvalitet at køre en tur i kørestolen ned til søen med de andre. At lave morgenkaffen selv. Eller en perleplade eller at kigge på iPad med dig.

Dernæst er der dine kollegaer - vi er en god blanding af forskellige faggrupper, som arbejder tværfagligt. Vi arbejder med at forankre systemisk narrativ tilgang som fælles forståelse og fælles sprog i vores virke. Tegn til tale og billedstøttet kommunikation er en del af vores fælles værktøjskasse, som vi også bruger flittigt.

Sådan arbejder vi

Du bliver kontaktperson for nogle borgere, og det bliver din opgave at sikre, at de får det bedste helhedstilbud. Vi arbejder i dokumentationssystemet Bostedet med videndeling og dokumentation i individuelle planer for borgerne. Vi har tilpasset Bostedet sådan, at den helhedsorienterede indsats, som vi bestræber os på, afspejles i Bostedet. Vi har derfor én tværfaglig plan for borgeren, som indeholder både de pædagogiske, sundhedsfaglige og ergoterapeutiske aspekter af borgerens liv.

Vi har gang i mange forskellige projekter, og måske er der et af dem, du er interesseret i. Vi har en udelivsgruppe, som hiver os ud i naturen, vi dyrker sjov motion på vores motionsdage, vi løber AfstiAfsted med borgerne og vi har en erfagruppe, hvor vi debatterer temaer om ergoterapi og pædagogik. Vi har et frivilligprojekt, som arbejder med mere integration af borgerne i lokalsamfundet, og vi er på Facebook. I det hele taget arbejder vi på at åbne op overfor omverdenen – både den virkelige og virtuelle.

Hvor og hvornår

Du kommer til at kende husets rytme både dag og aften, for arbejdstiderne skifter – i et fast rul. Du kommer også til at arbejde hver anden weekend og på helligdagene, som vi deles om. Arbejdstiden ligger mellem 6.30 og 23. Følstruphusene ligger smukt i Nødebo på bredden af Esrum Sø, ca. 7 km fra Hillerød.

Er det dig?

Kan du se dig selv bidrage positivt til vores samarbejde og er du uddannet pædagog eller ergoterapeut - så søg flere oplysninger på vores hjemmeside eller ring til stedfortræder Christina Dahl på tlf. 72 32 60 95 og få en snak, inden du sætter dig og skriver din ansøgning.
 

Nattevagter

Kan du bytte om på nat og dag og have det godt med det? Så søg job hos os som nattevagt 32 timer om ugen. Så er dagen din egen.

Hvem skal du samarbejde med?

Først og fremmest samarbejder du med borgerne, som er mennesker med mange forskellige særlige behov og store udfordringer i deres liv. Du samarbejder med borgeren om at få størst mulig bestemmelse over eget liv og at finde frem til, hvad der er livskvalitet for den enkelte. Du kan være med til at gøre dagen god ved at skabe en god og rolig morgenstund. Eller måske skal der tralles noget Kjeld og Hilda. Eller en borger skal bare vækkes og have lidt hjælp til morgentoilettet og afsted på arbejde.
Du skal kunne holde dig vågen om natten og have et godt tag på borgere, der nogen gange ikke kan finde ro. At hjælpe borgerne med personlig hygiejne skal du også have mod på. Du samarbejder også med dine kollegaer, som mest er pædagogisk personale men også ergoterapeuter. Tegn til tale og billedstøttet kommunikation er en del af vores fælles værktøjskasse, som vi bruger flittigt. Flere borgere har brug for hjælp til at spise og til personlig hygiejne – det skal du kunne gå til med indlevelse og værdighed.

Vi bygger om

Når du bliver ansat bor der 14 borgere i Boligerne på Skovstien, men efter ombygningen af husene, som vi forventer er afsluttet i maj 2018, vil der bo i alt 27 borgere i de seks rækkehuse. Borgergruppen er unge i midlertidigt botilbud § 107.

Hvor, hvornår og hvor meget?

Vi har brug for dig 32 timer om ugen i nattevagt på Boligerne på Skovstien, som ligger grønt i Hillerød i udkanten af Store Dyrehave. Din tjenestetid vil normalt være fra kl. 22.30 til 7.30.

Er det dig?

Kan du se dig selv bidrage til rolige nætter og gode morgenstunder for borgerne, så søg flere oplysninger på vores hjemmeside eller ring til afdelingsleder Gitte Wikke på tlf. 72 32 61 12 og få en snak.
 
 

Frist

Vi skal have ansøgningen senest den 19. oktober og forventer at holde samtaler den 25. og 30. oktober.
Husk at skrive i din ansøgning om du søger nat eller dag/aften.