Hillerød Kommune

Hillerød Kommune

Flyvende vikarer til Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Har du brug for at supplere SU'en? Eller en anden indtægt. Og vil du bruge tiden på noget, der betyder noget for andre. Måske passer det ind i dit studie, og du trænger til noget praksiserfaring, eller måske har du bare tid til overs og vil gerne prøve kræfter med vores verden.

Sådan arbejder du
Du bliver ”flyvende vikar”. Det betyder, at du har en fast tilknytning til Bocentret og til ét bestemt hus. Du får et fleksibelt arbejde uden fast timetal, men du kan regne med, at vi får brug for dig med jævne mellemrum.

Hvem skal du samarbejde med?
Først og fremmest samarbejder du med borgerne, som er mennesker med mange forskellige særlige behov og store udfordringer i deres liv. Du samarbejder med borgeren om at få størst mulig bestemmelse over eget liv og at finde frem til, hvad der er livskvalitet for den enkelte. At køre en tur i kørestolen ned til søen med de andre. At lave morgenkaffen selv. Eller en perleplade. At kigge på iPad med dig - eller at lave bål med udelivsgruppen. Flere borgere har brug for hjælp til at spise og til personlig hygiejne – det skal du kunne gå til med indlevelse og værdighed.

Du samarbejder også med dine kollegaer, som mest er pædagogisk personale men også ergoterapeuter. Tegn til tale og billedstøttet kommunikation er en del af vores fælles værktøjskasse, som vi bruger flittigt. Det behøver du ikke kende til i forvejen – det kommer du nok til.

Hvor, hvornår og hvor meget?
Vi har brug for at udbygge vores team af tilkaldevikarer – flest dag- og aftenvagter, men også nattevagter. Du kan have vagter på Bocentrets to adresser: på Følstruphusene, som ligger smukt i Nødebo på bredden af Esrum Sø, ca. 7 km fra Hillerød og på Boligerne på Skovstien, som ligger grønt i Hillerød i udkanten af Store Dyrehave. Vagterne er på minimum fem timer, og du får timeløn efter gældende overenskomst.

Er det dig?
Kan du se dig selv bidrage både til hverdagen og al det sjove og er over 18 år, så send en kort ansøgning og CV via linket, så snart du har sat det sidste punktum. Vi ansætter løbende, så jo før du skriver, jo bedre.

Ring til afdelingsleder  
Lisbeth Andkjær på 72 32 60 80 og tag en snak med hende, hvis der er noget, du mangler at vide om de flyvende vikarer.