Hillerød Kommune

Hillerød Kommune

Social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til Plejehjemmet Skanselyet

Er du engageret, samarbejdsvillig, fagligt velfunderet og har du humor – så se her. Vi søger en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til primært aftenvagter med aftenvagt hver anden weekend til en meget velfungerede afdeling i Skovledet.

Vil du indgå i vores team, som ønsker at skabe de bedste betingelser for borgerne ud fra filosofien Eden Alternative, og hvor vi har stor fokus på faglighed og ligeværd? Så har vi måske jobbet til dig. 

For at styrke borgerens livskvalitet og forebygge indlæggelser arbejder vi med triage, I Sikre Hænder og VAR, ligesom vi arbejder rehabiliterende og aktiverende i samarbejdet med borgerne.

Skanselyet er et af Hillerød Kommunes i alt seks plejehjem, og danner rammen for 80 plejeboliger, der er opdelt i fire afdelinger. I afdelingen er der en sygeplejerske og fem assistenter, som arbejder tæt sammen med det øvrige plejepersonale, hvor alle har fokus på faglig udvikling og trivsel. Både sygeplejersker og assistenter er en del af helhedsplejen.

Dine opgaver omfatter blandt andet at

  • udføre sygepleje og dokumentere i Nexus
  • hygge med og for beboerne
  • være ansvarshavende ad hoc
  • formidle og udvikle sygepleje
  • deltage i triage- ISH- og faglige møder samt personalemøder.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 28 timer pr uge.
Ansættelse er pr. 1. oktober 2019 eller snarest muligt.
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at komme ud at se vores dejlige arbejdsplads, inden du beslutter dig for at søge, er du meget velkommen til at henvende dig til områdeleder Lena Jepsen på 72 32 89 34 (holder ferie i uge 29 – 31).

Ansøgningsfrist

17. september 2019 kl. 12
Ansættelsessamtalerne vil finde sted 24. september 2019.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.