Gå til sidens indhold

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune

Pædagoger til Sophienborgskolens HFO1

Vi har plads til at ansætte nogle dygtige pædagoger til vores HFO 1 (SFO), da der er nogle af vore kolleger, der har søgt nye udfordringer. Ansættelsestimetallet taler vi om, da det også afhænger af dine ønsker, men det vil være mellem 30-35 timer om ugen. Vi vil gerne tage imod vores nye kolleger hurtigst muligt efter sommerferien.

Som pædagog på Sophienborg skolens HFO 1, vil du være tilknyttet en af klasserne som klassepædagog i et antal lektioner om ugen.
Vi er en skole med to spor, og der er et godt samarbejde med lærerne - og vi deler også de fleste lokaler.

Vi er en HFO 1, hvor børnene kan udvikle deres kompetencer i trygge og omsorgsfulde rammer. Samvær, leg, fantasi, og fysiske aktiviteter er vigtige redskaber i vores pædagogiske arbejde, der styres af de kommunale rammer for skolevæsnet, skolens overordnede mål og vores egne indsatsområder.

Vi ønsker medarbejdere, der vil bruge deres faglighed, og er indstillet på, at verden i morgen, ikke er som den var i går, - og gerne er i besiddelse af en god portion humor.

Vores forventninger til nye kollegaer er blandt andet at du

  • Har en høj faglighed
  • Er mødestabil og fleksibel
  • Har et personligt overskud, - er robust og initiativrig
  • Har lyst til at arbejde i et funktionsopdelt hus
  • Har lyst til at arbejde med udeliv eller bevægelse / idræt
  • Kan indgå i et teamsamarbejde med mange dygtige kolleger, men også at du kan arbejde selvstændigt
  • Og selvfølgelig brænder for at arbejde med børn i alderen 5-10 år

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Det er fast procedure i Hillerød Kommune, at der indhentes børneattest, privat straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelsesforhold.

Du er velkommen til at kontakte

HFO leder Peter Nielsen, tlf. 21 46 40 08 eller nipet@hillerod.dk for at høre nærmere. (Kan ikke kontaktes i uge 29, 30 og 31).

Ansøgningsfrist

14. august.

Da stillingerne er en pædagogstilling, ønskes der kun ansøgninger fra uddannede pædagoger.

 

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.