Jammerbugt Kommue

Jammerbugt Kommue

Rotationsvikariat som pædagogmedhjælper i specialafdeling

Skolecenter Jetsmark tilbyder en stilling som rotationsvikar til en kompetent pædagogmedhjælper i vores specialafdeling.

Du skal opfylde betingelserne for at være rotationsvikar, blandt andet min. 6 måneders ledighed for at søge denne stilling. Tal med din a-kasse eller dit Jobcenter for at være sikker på, at du er i målgruppen.

Stillingen er på 25 timer med start 20. august 2018 og 26 uger frem.

Sammen med din ansøgning bedes du medsende dokumentation for, at du opfylder betingelserne for at blive rotationsvikar. Dokumentationen kan du få enten hos din a-kasse eller hos dit Jobcenter. Ansøgninger modtages kun via link.

Skolecenter Jetsmark har grundskole (0. – 6. årgang) i både Kaas og i Pandrup. I Kaas har vi vores samlede overbygning samt vores specialklasserække for elever med massive indlæringsvanskeligheder.
Vores specialafdeling har pt. 25 elever fordelt på 3 hold fra 0.-10.klasse. Hvert hold består af et team, hvor en eller flere lærere indgår i et ligeværdigt samarbejde med en pædagog og medhjælpere. Vi vægter den professionelles kompetencer højt i forhold til at understøtte elevernes faglige, personlige og sociale udvikling. Vi søger en pædagogmedhjælper, der er god til at være tydelig i sin kommunikation, er anerkendende og tålmodig samt kan indgå i tæt samarbejde med forældre, kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Du vil primært være ansat som medhjælper i special-afdelingen, og resten af timerne ligger i special SFO.

Du kan læse nærmere om Skolecenter Jetsmark på vores hjemmeside.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med FOA.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger kan opnås ved henvendelse til afdelingsleder Lars Bang 41 91 30 99 eller SFO-leder Helle Aarestrup 41 91 30 96.

Samtaler afholdes i uge 33.