Jammerbugt Kommue

Jammerbugt Kommue

Ungeenheden under Sundheds- og Arbejdsmarkedsafdelingen i Jammerbugt Kommune søger 2 jobformidlere

Ungeenheden under Sundheds- og Arbejdsmarkedsafdelingen i Jammerbugt Kommune søger 2 jobformidlere

Har du lyst til at arbejde med mennesker på kanten af arbejdsmarkedet? Har du energi og gejst? Går du til opgaverne med engagement, og trives du i en afvekslede hverdag i et uhøjtideligt arbejdsmiljø? Så er du måske vores nye kollega…

Jobformidlerne vil blive en del af virksomhedskonsulentteamet i Ungeenheden men skal være parat til også at arbejde med andre af Jobcenterets målgrupper. I Sundheds- og Arbejdsmarkedsafdelingen sætter vi tværfagligheden højt, og Ungeenheden omfatter udover virksomhedskonsulenter bl.a. rådgivere, UU vejledere, psykologer, familiefaglig konsulent og mentorer, og har til huse sammen med VUC i Aabybro. Derudover er der et tæt samarbejde med resten af kollegerne i Sundheds- og Arbejdsmarkedsafdelingen.

Jobformidlernes opgaver vil være en håndholdt virksomhedsrettet indsats med psykisk sårbare og udfordrende borgere – herunder hjælpe dem med at få øje på egne kompetencer, etablering og opfølgning af virksomhedspraktikker, støtte i forhold til at opnå og fastholde løntimer, brug af de handicapkompenserende ordninger mv.

I Jammerbugt Kommune er vi ikke bange for at tænke anderledes og gøre det på Jammerbugtsk. Det betyder, at vi er kendte for at turde gøre tingene anderledes, være risikovillige og nyskabende. For dig betyder det, at vi er åbne for, at du tænker kreativt i din opgaveløsning, og tager initiativ til nye måder at tænke på. Vi tror på helhedsorienterede indsatser og på, at vi løser opgaverne bedst i fællesskab. Derfor har vi mange projekter, hvor vi samarbejder med afdelinger på tværs af forvaltninger i kommunen. I fællesskab betyder også, at vi løser opgaven bedst sammen med – og i øjenhøjde med – vores borgere. Det er derfor vigtigt for os, at du får borgerne til at opleve ejerskab for deres planer gennem medinddragelse i en struktureret og individuel indsats. Derfor skal vores nye kollegaer have lyst til det tætte samarbejde med borgerne, og samtidig have fokus på den konstante udvikling for at hjælpe dem i job eller uddannelse.

Vi forventer, at du

 • har lyst til at arbejde efter vores strategi
 • har lyst til et tæt samarbejde med borgerne ud fra en anerkendende og ressourceorienteret tilgang
 • har erfaring med målgruppen og kendskab til beskæftigelsesområdet
 • har lyst og evne til at strukturere egen arbejdsdag
 • kan arbejde motiverende og er god til at se muligheder – også dem der måske ikke ligger lige for
 • har kendskab og lyst til det virksomhedsopsøgende arbejde
 • har kendskab til muligheder på arbejdsmarkedet og på uddannelsesområdet
 • har fokus på og blik for etablering af løntimer – også for borgere med udfordringer
 • har kørekort og kan anvende egen bil i jobbet

Vi tilbyder

 • Spændende stillinger med stor frihed (og dermed følgende ansvar) for den enkelte
 • Godt kollegaskab og tæt samarbejde både i teamet og med en lang række samarbejdspartnere
 • En arbejdsplads med en klar strategi og tydelig ramme
 • Plads til at tænke ud af boksen

I Sundheds- og arbejdsmarkedsafdelingen arbejder vi i selvstyrende teams, hvilket betyder, at du vil få en stor del af medindflydelse på din dagligdag og din opgaveløsning. Vi er en afdeling i konstant udvikling, og du vil derfor have mulighed for at deltage i diverse faglige fora, kompetenceudviklingsdage og modtage faglig sparring.

Ansøgningsfrist

Hvis du er interesseret i ovenstående, skal du sende din ansøgning senest den 21. februar.

Vi forventer, at der afholdes samtaler den 27. februar.

For yderligere information

eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Rasmus Kvist, mail: rbk@jammerbugt.dk, mobil 41 91 21 28.