Jammerbugt Kommue

Jammerbugt Kommue

Køkkenmedarbejder til Brovst Vuggestue og Børnehave

Om jobbet

Vi søger køkkenmedarbejder til Brovst Vuggestue og Børnehave med tiltrædelse 15. august 2019. Stillingen er på 20 timer, men du skal være indstillet på ind imellem at have flere timer, idet børnetallet i perioder af året er højere end ellers. Derudover vil der være mulighed for at supplere med vikartimer hos børnene.

P.t. har vi indskrevet 60 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn, men i perioder er vi oppe på 75 børnehavebørn, og i de perioder er der brug for, du lægger flere timer for at kunne nå opgaverne.

Vi har fokus på sund, spændende og ernæringsrigtig kost, der helst skal præsentere sig indbydende for børnene. Vores intention er at give børnene gode madoplevelser og at give dem madmod. Fru Hansens Kælder er vores leverandør, hvorfra du bliver hjulpet godt på vej.

Som køkkenmedarbejder er dine opgaver at

  • Planlægge, lave menuplaner og bestille varer.
  • Anrette formiddagsmad og eftermiddagsmad
  • Færdigtilberede og anrette mad til frokost
  • Rengøre køkkenet og udføre egenkontrol
  • Dagligt vaske op og rydde op

Jobbet er meget selvstændigt, og hverdagen er travl, så det er vigtigt, at du har et godt overblik og kan strukturere og planlægge.

Vi tilbyder

Vi tilbyder godt kollegaskab i institutionen og deltagelse i sparringsgruppe med andre køkkenmedarbejdere i området. Et fleksibelt og afvekslende job, hvor du selv har stor indflydelse, og hvor børnene er med til at give krydderi på hverdagen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Du er velkommen

til at kontakte pædagogisk leder, Stine på telefon 72 57 82 90.

Ansøgningsfrist

Tirsdag den 21. maj kl. 9.00.