Jammerbugt Kommue

Jammerbugt Kommue

Kompetent kreativ lærer til Skolecenter Jetsmark

Stillingen er med start pr. 1. august 2019 og er en fuldtidsstilling.

En god arbejdsplads er værd at køre efter. Skolecenter Jetsmark har afdelinger i Pandrup og i Kaas, naturskønt beliggende tæt ved Blokhus, ca. 25 km. fra Aalborg og ca. 40 km. fra Hjørring.

Skolecenter Jetsmark har 2 afdelinger: I Pandrup har vi elever fra 0. til 3. klasse, og i Kaas har vi elever fra 4. til 9. klasse samt vores specialklasserække for elever med massive indlæringsvanskeligheder.

I Jammerbugt kommunale Skolevæsen forstår vi teamet som værende den bærende enhed. Denne tilgang giver vi på Skolecenter Jetsmark gyldighed ved, at vi skemalægger vores teamsamarbejde i ugentlige møder i klasseteam, fagteam (dansk, matematik, engelsk) samt afdelingsteam. Dette understøtter, at vi møder hinanden med læringsadfærd og fremstår stærke og kompetente sammen. Vores dygtige pædagogiske afdelingsledere holder hånden under indsatsen og udviklingen i de enkelte afdelinger.

Du kan læse nærmere om Skolecenter Jetsmark på vores hjemmeside.

Skolecenter Jetsmark er i en meget positiv udvikling. Hvis du er en robust, kompetent og ambitiøs lærer, der arbejder anerkendende og ressourceorienteret, så er det nu, du har chancen for at blive en del af holdet.

Opgaver

Din primære opgave er undervisning i følgende fag:
  • Håndværk og design
  • Madkundskab
  • Naturfag

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og DLF.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger kan opnås ved henvendelse til skoleleder Jakob Voldby, tlf. 41 91 30 94.

Stillingen søges kun via linket.

Ansøgningsfrist

Onsdag den 12. juni kl. 12.00.

Vi afholder samtaler i uge 25.