Jammerbugt Kommue

Jammerbugt Kommue

Pædagog 30 timer til Børnehuset i Aabybro

pr. 1. august.

 

Uddannet pædagog til vores mellemgruppe

Børnehuset er normeret til 90 børn fordelt på 6 stuer. På nuværende tidspunkt er der 11 fastansatte medarbejdere.

I vores distrikt, Aaby Vest, samarbejder vi på tværs af tre institutionerne, og her sættes visionen høj faglighed og fællesskab højt på dagsordenen. Dette ses bl.a. ved at vi i hele kommunen er ved at implementere de styrkede pædagogiske læreplaner, frem til 2020. Dette fylder meget i vores hverdag, både på tværs af institutionerne og i det enkelte hus.

Dine kompetencer.Vi søger en person, der

  • formår at samarbejde både med nærmeste kollegaer og på tværs af institutionerne. Man vil på stuen, komme til at samarbejde og sparre med en fast pædagog og en gruppe samarbejdsvillige forældre
  • kan planlægge og igangsætte med et stort engagement i forhold til de børn som er på stuen og med formålet for øje
  • er omsorgsfuld, rolig og positiv, og formår at skabe rum for den enkelte og med stort blik for læringsmiljøer og derigennem børnefællesskabet
  • formår at skabe en god og tillidsfuld kontakt, med både børn som voksne
  • kan have et stort overblik, og følge med i, hvad der sker i hele huset, til trods for vores størrelse.

Særlige kompetencer

  • ICDP som min. første del
  • have sat sig ind i De nye styrkede læreplaner og gerne allerede have arbejdet med dette
  • fagligt skal man være nysgerrig, videbegærlig, tydelig og møde nye udfordringer med en positiv indstilling og gå på mod
  • man skal være villig til at deltage i kompetenceudvikling her i efteråret 2019 med overskriften de styrkede læreplaner.

Vi tilbyder

En arbejdsplads, der er kendt for vores imødekommenhed, ærlighed, humor og åbenhed. Vi sætter en ære i at løfte i flok, men også det at gøre en forskel sammen, som skinner igennem vores arbejde i hverdagen. Vi betegner os selv som et løsningsorienteret og innovativt hus, hvor man aldrig skal opleve at stå alene i sin frustration e.lign.

Derudover er vi et hus der emmer af aktivitet, både ude som inde. Vi har dyr, en fantastisk legeplads, et dejligt stort hus, og nyder desuden også ture ud af huset.

Yderligere oplysninger

Vi tilbyder en pædagog stilling på 30 timer pr 1. august med opstart 5. august, til en af vores tre stuer, hvor vi har vores mellemgruppe.

Tjek også Aabybros hjemmeside ud og bliv lidt klogere på os som hus.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Frist

Din ansøgning skal være os i hænde senest tirsdag den 25. juni kl. 12.00.

Der afholdes samtaler torsdag den 27. juni over middag.

Har du yderligere spørgsmål

– er du velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Karen Marie Krie Corneliussen, tlf. 41 91 34 71, eller afdelingsleder Hanne Smed Jensen, tlf. 41 91 33 21 / 72 57 83 20.