Jammerbugt Kommue

Jammerbugt Kommue

Musikpædagog og sammenspilslærer

Jammerbugt Kulturskole søger pr. 1. september 2019 (eller hurtigst herefter) en musiklærer med solid erfaring inden for undervisning af børn op til 5. klasse.
Du har lyst til, og erfaring med, undervisning af børn på hold, og gode kompetencer i ”Musikalsk Grundskole” og elementært sammenspil med videre. Du går til musikken fra alle sider med sang, spil og leg, og giver eleverne mulighed for at prøve mange forskellige instrumenter. Du præsenterer musikalske grundbegreber, samt lærer om noder og rytmer via lege og spil og befinder dig godt med de yngste elever. Hvis du kan undervise i andre fag, hører vi også gerne om det. Du har interesse for at indgå i relationer med dine kolleger omkring udviklingen af Jammerbugt Kulturskole, og vi regner med, at du har høj faglighed, stor fleksibilitet, er holdspiller, og har mod til forandring i samspil med kollegaer og ledelse.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår jævnfør gældende overenskomst for musikskolelærere.
Stillingen er som udgangspunkt en 20% stilling (1 dag). Der kan evt. være mulighed for en større stilling, alt efter din faglige profil.

Yderligere info

Vil du vide mere, så kontakt Henrik Hammer, Kulturskoleleder, på 41 91 32 41 eller ikh@jammerbugt.dk
På grund af ferie, kan det være en fordel at sende en mail eller sms – så kan vi kontakte dig hvis du ønsker det.

Ansøgningsfrist

26. juli
Samtaler: 30. juli