Jammerbugt Kommue

Jammerbugt Kommue

Engageret socialrådgiver til jobafklaringsforløb til Jobcenter Jammerb

Har du lyst til at arbejde med mennesker på kanten af arbejdsmarkedet? Har du lyst til at være en del af en organisation, hvor du har stor grad af indflydelse, og hvor vi giver den indsats, der giver mening? Så er du måske vores nye kollega…

Jammerbugt Kommune søger en socialrådgiver med tiltrædelse snarest.

Den ledige stilling er i Job og Kompetenceteam, Team Jobafklaring. Den primære opgave er opfølgning på jobafklaringsforløb, herunder vurdering af uarbejdsdygtighed efter sygedagpengelovens § 7 samt iværksættelse af beskæftigelsesrettede tiltag med henblik på hurtigst muligt at hjælpe borgeren tilbage til arbejdsmarkedet.

Som rådgiver i jobafklaringsteamet kommer du til at arbejde med borgere, der er bevilliget et jobafklaringsforløb, og hvor der samlet set kan være både fysiske, psykiske og sociale problemstillinger. Stillingen indebærer, at du arbejder engageret sammen med borgeren og får tilrettelagt en konstruktiv, realistisk og individuel plan for tilbagevenden til arbejdsmarkedet, både på ordinære og særlige vilkår. Du vil komme i kontakt med en bred vifte af den sociale lovgivning med fokus på en udviklende, motiverende, koordinerende indsats, og du har som rådgiver et tæt samarbejde med både interne og eksterne aktører. For at kunne trives under sådanne vilkår, er det vigtigt, at du kan arbejde dynamisk, systematisk og målrettet i din opgaveløsning.

Stillingen er forankret i afdelingen Job og Kompetenceteam, som består af 7 teams – Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, ledighedsydelse, koordinerende rådgivere, jobafklaring, virksomhedskonsulenter, og et team af administrative medarbejdere. Der er desuden tilknyttet 2 faglige koordinatorer.

I Jammerbugt Kommune er vi ikke bange for at tænke anderledes og gøre det på Jammerbugtsk. Det betyder, at vi er kendte for at turde gøre tingene anderledes, være risikovillige og nyskabende.

I Jobcenter Jammerbugt arbejder vi desuden helhedsorienteret og motiverende i forhold til borgerne. Tilgangen til borgerne er afgørende for os, og vi arbejder efter en strategi, hvor vi overordnet vil yde en Hurtig Helhedsorienteret Håndholdt Individuel Indsats. Det betyder, at vi:
 • Arbejder ressourceorienteret
 • Møder borgeren i øjenhøjde og med respekt
 • Har fokus på en progressiv og individuel indsats

Vi forventer:

 • Du har lyst til at arbejde efter ovenstående strategi
 • Du er uddannet socialrådgiver, socialformidler el.lign. og har erfaring eller interesse i at arbejde med et af ovenstående områder
 • Du har en åben, direkte og tillidsfuld kommunikationsform
 • Du kan arbejde selvstændigt, systematisk og målrettet
 • Du har flair for IT og interesse for digitale løsninger
 • Du er engageret og positiv og har et godt humør
 • Og ikke mindst: Du er god til at samarbejde


Vi tilbyder:

 • en spændende arbejdsplads med stort fokus på faglig og personlig udvikling
 • et velfungerende og fagligt stærkt team
 • faglig sparring i sagsarbejdet fra kolleger, faglig koordinator og leder samt supervision efter behov
 • et godt arbejdsklima i en god og dynamisk afdeling
 • et godt humør.

Vi kan med andre ord tilbyde et job i et team af engagerede medarbejdere, som er kendetegnede ved en høj faglighed og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med masser af humor.

Løn og ansættelse

Stillingen er fast og arbejdstiden er på 37 timer om ugen og ønskes besat snarest muligt. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer og funktion.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til afdelingsleder Karina Pedersen, tlf. 4191 2798 eller faglig koordinator Tina Langgaard Durbahn, tlf. 7257 7226.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest tirsdag den 25.02.2020 inden klokken 12.00. Samtalerne forventes afholdt onsdag den 26.02.2020.