Gå til sidens indhold

Jammerbugt Kommue

Jammerbugt Kommue

IT-projektleder i Børne- og Familieforvaltningen

Har du lyst til at arbejde med komplekse og udfordrende forandringer? Så er en spændende stilling som projektleder med fokus på forandringsledelse og implementering af små og store digitaliseringsprojekter på Børne- og Familieområdet i Jammerbugt Kommune lige noget for dig.

Jammerbugt Kommune har gennem de seneste par år intensivt arbejdet med en udvikling af digitaliseringsindsatsen i alle forvaltninger. Derfor søger vi nu en digitaliseringskonsulent, der skal understøtte organisationen i den nye partnerskabsorganisering. En indsats der bygger på at kunne fungere og virke på tværs.

Dine kompetencer

Vi er på udkig efter en dygtig formidler, der brænder for at skabe kontakter på tværs af organisationen og fungere som brobygger mellem It og organisationen. Det er vigtigt, at man kan skabe et fagligt overblik og formidle det komplekse It og teknologi til samarbejdspartnere uden tekniske forudsætninger.

Stillingen vil have hovedfokus i vores Børne og Familieforvaltning, det vil også være her, hvor du vil have dit daglige virke. Digitaliseringsindsatsen dækker her fra Skole- og daginstitutionsområdet, Familie- og forebyggelsesområdet til det fælles tværgående i forvaltningen. Vores Børne- og familie forvaltning er placeret med administration i Fjerritslev.

Din rolle i projekterne vil være forskellig alt efter projektets størrelse og art. I nogle projekter vil du være decideret projektleder, der bistår fagchefer og ledere, mens du i andre løfter projektlederopgaverne i samarbejde med andre digitaliseringsmedarbejdere i andre afdelinger.

Samtidig er der også i Jammerbugt Kommune stort fokus på datasikkerhed. På forvaltningsniveau vil du vil få ansvaret for rådgivning og vejledning af chefgruppen samt den daglige administration – dette vil ske i et tæt samarbejde med Jammerbugts Kommunes sikkerhedsrådgiver.

Endeligt er det nødvendigt, at du kan arbejde struktureret, analytisk og overholde tidsfrister, så kommunens samlede digitaliseringsindsats bliver en gevinst for både borgere, medarbejdere og administrationen. Som ny kollega får du til opgave at skabe og udbygge de samarbejdsrelationer og arbejdsmæssige processer, der gør det muligt!

Opgaverne vil være varierede og samarbejdsfladerne store. Du får et tæt samspil med din leder, da arbejdet er en vigtig del af kommunens samlede digitaliseringsarbejde.

For at løse disse opgaver, forventer vi, at du
  • Har erfaring med implementering af tværgående IT-løsninger
  • Kan arbejde selvstændigt og proaktivt i opgaveløsningen
  • Kan analysere og vurdere design og funktionalitet for nye digitale tjenester
  • Er imødekommende og serviceorienteret – på alle niveauer i samarbejdet med brugerne
  • Kender til GDPR forordningen
  • Har stærke formidlingsevner – både mundtligt og skriftligt
  • Har en relevant akademisk uddannelse

Jammerbugt Kommune kan tilbyde

  • Et udfordrende og spændende arbejdsmiljø, hvor du får en høj grad af indflydelse på implementeringen af et stort digitaliseringsprojekt.
  • En uhøjtidelig og engageret organisation, der sætter samarbejde og helhedstænkning højt.
  • Et godt arbejdsmiljø blandt dygtige og hjælpsomme kolleger med en bred samarbejdsflade på tværs af hele kommunen.

Generelt lægger vi vægt på kompetenceudvikling og deltager derfor i de kursus- og uddannelsesaktiviteter, der er brug for, for at løse opgaverne inden for et område i udvikling.

Yderligere oplysninger

Du vil have et primært arbejdssted på rådhuset i Fjerritslev. Der vil være ugentlige arbejdsdage i Aabybro ved Digitalisering, IT & Indkøb. I dagligdagen vil du indgå i et tæt samarbejde med konsulentgruppen i Børne- og Familieforvaltningen, som består af pædagogiske- og generalistkonsulenter, samt ressourcepersoner decentralt på forvaltningsområdet. Samtidig kræver opgaveløsningen et gensidigt, forpligtende og tæt samarbejde med IT-afdelingen.

Da stillingen kræver, at man skal en del rundt på kommunens arbejdspladser, er det nødvendigt, at du har kørekort.

Vil du vide mere om stillingen, som digitaliseringskonsulent i Børne- og Familieforvaltningen kan du kontakte konst. chef for Skole og dagtilbud, Helle N. Pedersen på tlf. 22 63 25 21.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid og med tiltrædelse den 1. august 2020.

Vi forventer at gennemføre samtaler den 3. juni 2020 og forventeligt anden samtale den 10. juni 2020.
Ansøgere, der inviteres til samtale, vil blive bedt om at løse en opgave, som vi kan have en dialog ud fra.

Frist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 26. maj 2020.