Gå til sidens indhold

Jammerbugt Kommue

Jammerbugt Kommue

AC-konsulent med næse for politik og organisation

Ledelsessekretariatet i Jammerbugt Kommunes Vækst- og Udviklingsforvaltning søger en AC-konsulent.
 
Jammerbugt Kommune udvikler sig med hastige skridt i disse år. I Vækst- og Udviklingsforvaltningen betyder det, at vi har travlt med at arbejde med den grønne omstilling, at sikre et endnu stærkere landdistrikts- og fritidsliv og arbejder målrettet på at give erhvervslivet de bedste vilkår. Vi har med andre ord godt gang i butikken.  

Så hvis du har lyst til at blive fagligt udfordret, kan holde mange bolde i luften og kan kommunikere, så både høj som lav fanger pointen, så er du måske vores nye kollega. Du vil blive en del af vores ledelsessekretariat, der arbejder med en bred vifte af opgaver på tværs af organisationen – og kommunen generelt. Hverdagen har mange driftsopgaver, men vi har samtidig en meget stor projektportefølje. Du vil komme tæt på den administrative topledelse og kommunens politikere.  
 

Vi tilbyder

Du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig arbejdsplads med en flad struktur, hvor der er fokus på høj kvalitet og effektivitet i arbejdet for at skabe merværdi for kommunens borgere og erhvervsliv. Du får en spændende og varieret arbejdsdag i et tværfagligt miljø med bred kontaktflade indad til i organisationen.
 
Som konsulent i Vækst og Udvikling kommer du til at arbejde i det centrale maskinrum, hvor politiske mål omsættes til konkrete løsninger og resultater.  

Det er en stilling, hvor du tilbydes ansvar og får stor mulighed for at vise, at du kan skabe overblik og mestre kommunikation og samarbejde i en kompleks organisation. Det er samtidig en stilling, der vil give dig unik erfaring med det kommunale maskinrum både administrativt og politisk, og du vil ofte skulle arbejde direkte for og med forvaltningsdirektøren.  

Dine opgaver bliver:

  • Udarbejdelse af dagsordener til møder i ledergruppen og opfølgning på disse
  • Sparring og kvalitetssikring af sagsfremstillinger til udvalg og kommunalbestyrelse
  • Udarbejde analyser, notater og oplæg
  • Medvirke til - og måske have ansvaret for - konkrete projekt- og udviklingsopgaver
  • Mundtlig og skriftlig kommunikation med interne og eksterne aktører
  • Medvirke til økonomiske redegørelser og budgetopfølgninger
  • Bistå direktøren med oplæg, analyser mv. 
  • Andre arbejdsopgaver må påregnes.   

Din profil

Du har formentlig en samfundsfaglig baggrund og nogle års erfaring fra enten stat, region eller kommune. Det vil være en fordel, hvis du kender til det tekniske område eller ét af forvaltningens andre arbejdsområder, men vigtigere er det at du kan skabe overblik, er driftssikker, kan se sammenhænge og samtidig har et strategisk mind-set.
 
Du har gerne projekterfaring. Du er god under tidspres og kan jonglere med flere bolde på samme tid. Du kan arbejde selvstændigt, men trives bedst, når du lykkes sammen med andre. Du skal kunne arbejde loyalt for den linje der lægges, men kan også udfordre og komme med egne forslag til, hvordan vi kan gøre tingene bedre.   

Som person trives du med en hverdag, der er præget af skiftende opgaver og korte deadlines. Du er ambitiøs, fleksibel, serviceminded, og du løser dine opgaver med gåpåmod, energi og godt humør.  

Om os

Vækst- og Udviklingsforvaltningen har med afdelingerne Plan og Miljø, Teknik (Vej) og Forsyning, Erhverv og Turisme, Kommunens Ejendomscenter samt Kultur-, Fritids- og Landdistriktsområdet en meget bred opgaveportefølje. Det stiller krav om dygtig og smidig koordinering, ikke blot mellem afdelingerne i forvaltningen, men også med søsterforvaltningerne i kommunen. Det sætter vi en ære i at levere.
 
Vi løser derfor opgaver på mange planer – til gavn for kommunens borgere. Der er opgaver indenfor hele det tekniske område fra grøn omstilling, planer i alle afskygninger, anlæg og drift af bygninger, virksomhedsservice, tilsyn i mange varianter, understøttelse af fritids- og kulturlivet samt meget mere.  

Ledelsessekretariatet består i dag af 6 medarbejdere og en leder. Sekretariatet er organisatorisk og fysisk placeret i Pandrup. Sekretariatet løfter opgaver inden for jura, økonomi, politisk/organisatorisk betjening, projektopgaver og deltager i mange tværgående organisatoriske arbejder.  

I alt er vi ca. 200 medarbejdere i forvaltningen, som du kan læse mere om her:https://www.jammerbugt.dk/kommunen/forvaltninger-og-direktion/vaekst-og-udvikling/
 
Hvis du er interesseret i stillingen, vil vi anbefale, at du orienterer dig om kommunen på hjemmesiden www.jammerbugt.dk.
 
Vi lægger vægt på en uformel arbejdsform og godt humør i et fagligt inspirerende miljø med plads til at afprøve nye veje.  

Løn og ansættelsesvilkår

Der gives løn efter gældende overenskomst samt individuelle tillæg afhængig af kvalifikationer. Stillingen er på 37 timer.  

Ansøgningsfrist og samtale

Der er ansøgningsfrist søndag den 7. juni 2020 kl. 12.00, og vi forventer at afholde første jobsamtale fredag den 12. juni 2020 og eventuel anden samtale den 19. juni 2020. Tiltrædelsesdato er den 1. august 2020.

Kontaktperson:

 Anni Bang Jensen, sekretariatsleder tlf. 41 91 26 01.