Gå til sidens indhold

Jammerbugt Kommue

Jammerbugt Kommue

Afdelingsleder til Ulveskov vuggestue og børnehave

Ulveskov vuggestue og børnehave søger ny afdelingsleder pr. 1. august, eller snarest derefter. Ulveskov er en velfungerende institution, med et fagligt velfunderet personale, og en engageret forældregrupppe.

Vi er en lille institution, hvor alle kender alle, både børn, forældre og personale. Nærvær, ro tryghed er her en mulighed og bliver prioriteret højt. Vi har et skønt og rummeligt hus, en dejlig legeplads, hvor man kan kravle i træer, gynge helt op til himlen og gemme tæerne i sandkassen. Vi tror på værdien i at vokse op i et mindre miljø, og at det har stor betydning for barnets videre udvikling. Vi tror på fællesskabet, vi tror på at vi sammen kan bevare og udvikle et åbent hus i lokalsamfundet, hvor vi sammen skaber en sjov, tryg og lærerig hverdag for børnene.

Ulveskov vuggestue og børnehave er normeret til 8 vuggestuebørn ( 0-2 ) og 17 børnehavebørn  (3-6 år). Stillingen indeholder både børnetid (30 timer) og ledelsestid (7 timer), hvorfor det er vigtigt, at du formår at arbejde systematisk med blik for prioritering af dine opgaver. Du skal kunne stå fast, gå forrest og kunne tage ansvar og dette er synligt i din tilgang.

Din ledelsesprofil ser derfor således ud

  • Du besidder overblik - både fagligt og generelt, skal kunne holde fokus på organisationen/opgaven og ikke mindst den pædagogiske udvikling og tilgang til børnene.
  • Du er organisationens ”oversætter” og skal derfor være en faglig stærk leder, som kan skabe gennemsigtighed på og til alle niveauer.
  • Du skal være relationelt stærk – både i forhold til personale og børn, således du kan kvalificere arbejdet og samarbejdet omkring børnene i institutionen, med forældre og med eksterne samarbejdspartnere.
  • Din pædagogiske ledelse skal være synlig i din tilgang til både at inddrage medarbejdere i opgaveløsningen og samtidig kunne uddelegere opgaver, så medarbejderne føler sig mødt, anerkendt og inspireret i deres arbejde.
  • Du skal turde at kræve faglighed og stille spørgsmål og motivere personalet til at sætte ord på deres praksis.
  • Du skal have en viden om, og gerne have arbejdede med ”De nye styrkede læreplaner”.

Alt i alt en fagligt dygtig, empatisk og engageret leder, hvor der er fokus på børn, relationer og kvalitet.

Generelt for dagtilbudsområdet i Jammerbugt Kommune

Børnehuset er en del af Aaby Vest, som består af 3 institutioner, Ulveskov vuggestue og børnehave, Skipper Clement børnehave og vuggestue og så Børnehuset. Der er på tværs af institutionerne opbygget et stort samarbejde og fællesskab. Her vil du blive en del af ledelsesteamet, hvor du skal være til at bibeholde og videreudvikle kulturen i Aaby Vest, hvor visionen er høj faglighed og stærkt fællesskab.

Børnehaverne har hver deres budget og egne bestyrelser, som du vil være deltagende i. På dagtilbudsområdet i Jammerbugt kommune arbejdes med ICDP, relations- og ressourceorienteret pædagogik.  Det betyder i praksis, at alle medarbejdere på 0-6 års området som minimum er uddannet på metodens modul 1.

I Jammerbugt Kommune bestræber vi os på dagligt at levere dagtilbud af høj kvalitet, dette gør vi blandt andet på baggrund af vores fælles forståelsesramme ’Kvalitetsnotat – kvalitet i Jammerbugt Kommune på 0-6 års området’. Dette samtidig med at vi planlægger og udvikler vores praksis på baggrund af de styrkede læreplaner. Link til kvalitetsnotatet:
https://www.jammerbugt.dk/media/3502923/kvalitetsnotat-godkendt-kmb-170316.pdf

Har du spørgsmål til stillingen eller vil du aftale tid for et besøg, er du velkommen til at kontakte overordnet dagtilbudsleder Karen-Marie, (Krie) Corneliussen på tlf. 41 91 34 71.

Løn og ansættelsesforhold efter med gældende overenskomst.

Der vil blive indhentet børneattest forbindelse med ansættelse.

Ansøgningsfrist er 16. juni kl. 12.00.

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler tirsdag den 23. juni.