Gå til sidens indhold

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune

Sekretær til Skolecenter Jetsmark Kaas afdelingen

Stillingen er en stilling på 22 timer med start pr. 1. marts 2021 eller snarest muligt derefter

En god arbejdsplads er værd at køre efter. Skolecenter Jetsmark har afdelinger i Pandrup og i Kaas, naturskønt beliggende tæt ved Blokhus, ca. 25 km. fra Aalborg og ca. 40 km. fra Hjørring

Skolecenter Jetsmark har grundskole (0. – 3. årgang) i Pandrup, mens mellemtrin og overbygningen er i Kaas Her har vi endvidere vores specialklasserække for elever med massive indlæringsvanskeligheder. Skolecenter Jetsmark bliver samlet i en helt ny skole i 2023. Dette byggeri bliver etableret med afsæt i skolens pædagogik, hvor der er fysiske rammer der understøtter den lærende dialog, samt giver mulighed for at arbejde tæt sammen med de andre klasser på årgangen.

I Jammerbugts kommunale Skolevæsen forstår vi teamet som værende den bærende enhed. Denne tilgang giver vi på Skolecenter Jetsmark gyldighed ved, at administrationen arbejder tæt sammen med den gode opgaveløsning i fokus. Dette understøtter, at vi møder hinanden med læringsadfærd og fremstår stærke og kompetente sammen.

Du kan læse nærmere om Skolecenter Jetsmark på vores hjemmeside.

Skolecenter Jetsmark er i en meget positiv udvikling. Hvis du er en robust, kompetent og ambitiøs sekretær, der arbejder anerkendende og ressourceorienteret, så er det nu, du har chancen for at blive en del af holdet.
Vi mangler en til at varetage størstedelen af nedenstående opgaver - vi er dog klar til at ændre opgavefordelingen for den rette person.

Opgaver

  • planlægning af møder
  • indkøb af forbrugsvarer
  • elevadministation
  • opslag på aula
  • opdatering af hjemmeside
  • ad hoc opgaver

Ansøgningsfrist

Sidste ansøgningsfrist er den 26. januar 2021 kl. 12.00.
Vi forventer, at afholde samtaler onsdag den 28. januar 2021.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte økonomiansvarlig Anita Frederiksen, telefon 41 91 30 92, eller skoleleder Jakob Voldby, telefon 41 91 30 94.

Arbejdsstedets adresse

Skolegade 4, Kaas, 9490 Pandrup

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Børneattest

Der indhentes børneattest.