Gå til sidens indhold

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune

Service Delivery Koordinator til Digitalisering-, IT- og indkøbsafdeling

Er du klar til at gå en superspændende fremtid i møde i en aktiv kommunal Digitaliserings- og IT-afdeling?
  • Er du i stand til at yde verdens bedste service og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og brugersupport i et Kommunalt driftsmiljø med motiveret og humoristiske kolleger?
  • Og sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for brugerne?

Jammerbugt Kommunes Digitalisering-, IT- og indkøbsafdeling er en afdeling i stadig udvikling med knap 3.000 daglige brugere fordelt på 279 IT-lokationer og et applikationslag på 330 systemer, der lige nu søger en Service Delivery Koordinator til IT-driftsteamet.

Om jobbet

Som Service Delivery Koordinator vil du stå for den daglige koordination mellem driftsteamets opgaver og brugerne, for på den måde at være det vigtige bindeled. Du vil være eskalationspunkt internt i driften samt forestå afholdelse af statusmøder med leverandører og de andre medarbejdere i driftsteamet. Den daglige opgaveledelse og sparring med de 6 medarbejdere i driftsteamet vil derfor høre under dig.

Du indgår i et erfarent, dynamisk og dedikeret team, der løfter opgaver der blandt andet består af hardware håndtering, HelpDesk, first- og secondline support, IT-infrastruktur og netværksrelateret service og vedligehold.

I din opgaveløsning indgår du i et koordinatorteam med 2 andre koordinatorer som er placeret i hver af de to andre områder i digitaliserings- og It-afdelingen. Du vil i det daglige have driftsansvaret, men i samspil med de andre koordinatorer, der naturligt deler et arbejdsfællesskab.

Du er støttet af medarbejderne i driftsteamet, teknikere, projektledere og en lang række af andre kompetencer der er til stede i afdelingen. Men det forventes, at du er selvkørende, initiativrig og sætter en ære i at gå forrest.

Din profil

I stillingen som Service Delivery Koordinator forventes det, at du arbejder struktureret og formår at være tovholder på flere opgaver i en til tider hektisk hverdag. Du respekterer at arbejde efter aftalte processer, samtidig med at brugeren mærker den fleksibilitet og agilitet, der er et af afdelingens målsætninger.

Herudover forventer vi, at
  • Du har erfaring fra en tilsvarende stilling
  • Du har minimum 5 års erfaring med IT-drift
  • Du kan facilitere driftsmøder
  • Du har kendskab til og gerne certificering i ITIL
  • Du har erfaring med opgaveledelse

Du er udpræget serviceminded og sætter altid brugeren i centrum. Du er i besiddelse af et godt humør, har et godt overblik og tager initiativer på egen hånd.

Det er vigtigt, at du formår at holde overblikket med mange bolde i luften – samtidig med at du har evnerne og omhyggeligheden til også at kunne arbejde i detaljen.

Du har en høj grad af integritet og formår at leve op til vores defineret kerneopgave: Med afsæt i sikker drift indgår vi i professionelle og generøse partnerskaber for at levere værdiskabende løsninger for Jammerbugt kommune

Om dig

Som person er du nysgerrig og ambitiøs. Du formår at sætte dig i brugerens sted samt at levere service og rådgivning på et højt niveau. Endelig har du det godt i en hverdag med mange forskellige opgaver.

Vi forventer, at du er fleksibel, har godt humør og er en udpræget ”ja”-person. Desuden forventer vi, at du er erfaren med arbejdet i at drifte en samlet It-platform og arbejder hjemmevant i tekniske organisationer med fokus på IT-drift.

Du er en mester i ”kunde-” kommunikation, og du arbejder utrætteligt for at sikre høj brugertilfredshed – også i komplekse situationer.

Vi tilbyder

Et spændende job i en stadigt udviklende Digitaliserings- og It-afdeling med en flad struktur. Her har du mulighed for faglig og personlig udvikling, frihed under ansvar og dygtige, dedikerede kolleger. Dit nye team gør hver dag sit yderste for at levere professionelle tjenester og rådgivning til vores brugere, og vi tror på, at vi lykkes bedst sammen som team.

I afdelingen har vi et effektivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du har gode udviklingsmuligheder og muligheden for at gøre en forskel i en ambitiøs afdeling.

Arbejdssted og -tider

Dit faste arbejdssted er rådhuset i Aabybro. Da du skal rundt på kommunens arbejdspladser, er det nødvendigt, at du har kørekort.

Der indhentes straffeattest inden endelig ansættelse.

Vil du vide mere

om stillingen som Service Delivery Koordinator, kan du kontakte Digitaliserings-og IT-chef Morten Hedegaard på telefon 41 91 20 11.

Ansættelserne sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid og med tiltrædelse senest den 1. maj 2021.

Vi forventer at gennemføre samtaler den 22. og den 25. marts 2021.

Frist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 17. marts 2021 kl. 12.00.