Gå til sidens indhold

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune

Engageret digitaliseringskonsulent til Digitalisering, It og Indkøb

Vi insisterer på videreudvikling af digitaliseringen i Jammerbugt Kommune vil du være med til at fortsætte udviklingen af vores vigtige arbejde med digitalisering? Så har vi en spændende stilling som digitaliseringskonsulent, der giver dig muligheden.

Jammerbugt Kommune har gennem de seneste år arbejdet med udvikling af digitaliseringsindsatsen i alle forvaltninger og ser nu ind i en tid, hvor arbejdet intensiveres i form af en række nye digitaliseringsinitiativer.

Derfor søger vi nu en digitaliseringskonsulent, der skal understøtte implementeringen af disse initiativer. En indsats der bygger på et tværgående samarbejde og implementering i forvaltningerne.

Dine kompetencer

Vi er på udkig efter en dygtig digitaliseringskonsulent, der brænder for projektledelse og som kan agere i samspillet mellem teknik og anvendelse. Det er vigtigt, at du kan skabe et fagligt overblik og strukturere såvel den tekniske som den organisatoriske implementering, samt at du er i stand til at formidle kompleks it og teknologi til samarbejdspartnere uden større tekniske forudsætninger.

Digitalisering, It og Indkøb er i stadig udvikling og du skal derfor kunne agere på tværs af afdelingens områder, hvor der ikke er snævre faggrænser. Afdelingen arbejder proces- og relationsorienteret på tværs af tre teams og du vil derfor skulle være indstillet på et forpligtigende samspil med og i de fagområder, der er i afdelingen.

Din rolle vil medføre, at du kommer til at stå i spidsen for at implementere flere af de kommende digitaliseringstiltag, med fokus på især de lidt mere tekniske projekter i fællesoffentlig regi som fx NSIS, NemID/MitID, NemLog-in og Digital Post.
Din deltagelse i projekterne vil dog variere alt efter projektets størrelse og art. I nogle projekter vil du være decideret projektleder, der bistår fagchefer og ledere, mens du i andre løfter projektlederopgaverne i samarbejde med andre digitaliseringsmedarbejdere i egen og andre afdelinger.

Det er nødvendigt, at du kan arbejde struktureret, analytisk og overholde tidsfrister, så kommunens samlede digitaliseringsindsats bliver gevinstgivende. Som ny kollega får du til opgave både at skabe og udbygge de dialogbaserede samarbejdsrelationer samt de arbejdsmæssige processer, der gør det muligt!

Opgaverne vil være varierede og samarbejdsfladerne store. Du får et tæt samspil med din koordinator og leder, da arbejdet er en vigtig del af kommunens samlede digitaliseringsarbejde.

For at løse disse opgaver, forventer vi, at du

 • Har erfaring med projektledelse.
 • Kender til den fælleskommunale infrastruktur.
 • Har et overordnet kendskab til platforme, teknologier, applikationer og IT-infrastruktur.
 • Kan arbejde selvstændigt og proaktivt i opgaveløsningen.
 • Er imødekommende og serviceorienteret – på alle niveauer i samarbejdet med brugerne.
 • Evner at omsætte viden til rådgivning og har stærke formidlingsevner – både mundtligt og skriftligt.
 • Har en relevant uddannelse – gerne akademisk.
 • Skaber overblik og evner at se sammenhænge.

Vi tilbyder

 • Et udfordrende job i en afdeling med 15 engagerede kolleger opdelt i tre teams. Herudover får du med garanti:
 • Spændende opgaver, hvor du skal bringe dine kompetencer i spil.
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.
 • En stor samarbejdsflade i kommunen som helhed.
 • Mulighed for at præge dit job og udviklingen af dit fagområde.

Generelt lægger vi vægt på kompetenceudvikling og deltager derfor i de kursus- og uddannelsesaktiviteter, der er nødvendige, for at løse opgaverne inden for et område i udvikling.

Yderligere oplysninger

Dit faste arbejdssted er rådhuset i Aabybro. Da du skal rundt på kommunens arbejdspladser, er det nødvendigt, at du har kørekort. Der indhentes straffeattest inden endelig ansættelse.

Vil du vide mere om stillingen, som digitaliseringskonsulent kan du kontakte chefen for Digitalisering, IT & Indkøb - Morten Hedegaard på telefon 41 91 20 11 eller koordinator for Data- og Administrationsservice Mie Kjær Skov på telefon 41 91 23 02.

Der er tale om en projektstilling med to års ansættelse på fuld tid og mulighed for forlængelse.

Tiltrædelse hurtigst muligt dog senest den d. 1. maj 2021.

Ansættelserne sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Vi forventer at gennemføre samtaler den 25. marts.

Frist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den den 17. marts kl. 12.00.