Gå til sidens indhold
Billedet viser Middelfart Kommune i en given situation. Klik for at gå til Middelfart Kommune forside.

37 timers lærer til skoledelen fra 1. oktober 2020 eller før

Vi søger en uddannet lærer til Gelsted Skole, der er en del af Gelsted Børneunivers.

Indhold
Du bliver skolens eneste musik- og engelsklærer. Særligt indenfor musikområdet har vi høje forventninger til dig, og du vil få ansvaret for at udvikle og præge musikkulturen på skolen. Vi drømmer om masser af samspil og sang på vores lille skole, og du vil få vide rammer og stor indflydelse på, hvordan det kommer til at ske.

Om Gelsted Børneunivers

Gelsted Børneunivers består af børnehus, SFO og skole. Der er ca. 90 børn i børnehuset og 20 medarbejdere. Skolen er en 1 sporet folkeskole med elever fra 0. til 6. klasse, ca. 165 elever og ca. 20 medarbejdere. Børneuniverset er beliggende i udkanten af Middelfart kommune mod Odense, i naturskønne omgivelser tæt på motorvejen og stationen.

I Gelsted Børneunivers har vi en tydelig profil – Et liv i bevægelse, med fokus på bevægelse i bred forstand. Både helt konkrete fysiske aktiviteter, leg, motorik og idræt på en varieret hverdag og i overført betydning den kæmpe faglige og mentale udvikling børnene gennemlever fra vuggestue til 6. klasse. Sidst men ikke mindst bevægelse forstået som den professionelle udvikling, der hele tiden sker i personalegruppen, hvor vi har høje ambitioner for fremtiden og hele tiden stræber efter at blive dygtigere i arbejdet.
Vi er optaget af at skabe læringsmiljøer der skaber rum til bevægelse og varieret undervisning, både inde og ude, som stimulere helhjertede skoledag med sammenhæng og udvikling så elever trives og bliver så dygtige som de kan.

Om dig
 • Du er uddannet lærer, med linjefag eller tilsvarende kompetencer i fagene musik og engelsk
 • Du er fagligt velfunderet og stærk i klasserumsledelse
 • Du har et godt overblik og arbejder struktureret
 • Du har drive og kan inspirere og motivere børnene
 • Du ser bevægelse som en naturlig del af børns læring
 • Du er imødekommende og har gode relationelle kompetencer
 • Du er anerkendende og empatisk i din tilgang til børn, forældre, kolleger og ledere

Vi tilbyder dig
 
 • En udviklingsorienteret arbejdsplads med høj trivsel
 • Dedikerede kollegaer med masser af humor, engagement og sammenhold
 • Gode arbejdsforhold og flexordning
 • Gode fysiske rammer
 • En engageret forældrekreds
 • Et godt samarbejde med eksterne parter i lokalområdet
 • Og ikke mindst en masse skønne børn

Om Middelfart Kommune
I Middelfart Kommune har vi en vision for skoleområdet: ”Fra Middelfartbarn til verdensborger”. Visionen er et udtryk for, hvad vi drømmer om, at ethvert barn og enhver ung, der er opvokset i Middelfart Kommune, tager med sig i rygsækken, når han eller hun skal videre i voksenlivet.
En arbejdsplads, hvor vi har fokus på trivsel og sundhed. Middelfart Kommune har en række sundhedsfremmende tilbud til alle medarbejdere.

En værdibaseret organisation, hvor de overordnede værdier er ’Professionalisme og Udvikling’, Samarbejde og Tværfaglighed’, Arbejdsglæde og Sundhed’ samt ’Selvorganisering og Ejerskab’.
https://www.middelfart.dk/~/media/Files/Om%20kommunen/V%C3%A6rdifolder%20at%20l%C3%A6re%20og%20lykkes.ashx

Der er ansøgningsfrist tirsdag den 18. august 2020

Samtaler forventes afholdt mandag den 24. august 2020 mellem kl. 15-20

Tiltrædelse den 1. oktober 2020 eller før, hvis du kan.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børne- og straffeattest ved ansættelse i Middelfart Kommunes skolevæsen.

Der kan læses mere om Børneuniverset og skolen på http://gelstedskole.aula.dk

Kontakt skolens kontor på tlf.nr.: 8888 5540 for flere oplysninger og besøg i Børneuniverset. Kontoret holder ferielukket fra den 2. juli og til og med den 4. august 2020.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/