Gå til sidens indhold
Billedet viser Middelfart Kommune i en given situation. Klik for at gå til Middelfart Kommune forside.

GENOPSLAG - socialrådgiver med kompetence indenfor kontraktforhandling

Har du lyst og evner til Kontraktforhandling, matchning af borger og tilbud, opfølgning af eksterne tilbud med fokus på borgernes egne ønsker og drømme?

Middelfart Kommune, Handicap & Psykiatri søger en fagligt dygtig kollega - med særlige kompetencer indenfor kontraktforhandling og matchning af borger og tilbud - til myndighedsteamet på voksenområdet, pr. 1. oktober 2020.
Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt.

Har du lyst og evne til at medvirke til at skabe gode løsninger i samarbejde med vores borgere, pårørende og øvrige samarbejdspartnere - på et højt fagligt niveau og med gennemsigtighed i vores aftaler - anbefaler vi dig at søge stillingen.

Stillingen omhandler VUM-udredninger, opfølgninger, matchning og forhandling i de sager, hvor vi har bevilget ophold jf. SEL § 105/85, 107, 108, 109 og 110.

Vores organisation er i gang med mange positive forandringer, der gør, at vi hele tiden udvikler os og dermed også tilretter vores interne organisering. Det kræver omstillingsparathed og engagement. Vi har stort fokus på borger inddragelse, rehabilitering og borgers egne drømme og mål for livet.

Det samlede sags tal i afdelingen, sammenholdt med normeringen, overholder anbefalingerne fra DS. Vi arbejder ikke med sags stammer – vi arbejder efter opgavefordeling, da vi tror på, at det giver mulighed for en mere fleksibel fordeling af opgaverne til gavn for både borgere og medarbejdere.

Vi har igennem det seneste år omlagt visitationsprocedurerne og dele af vores indsatser, hvilket gør, at myndighed og udfører arbejder tæt sammen om at løse opgaverne.
Du skal derfor have flair for og lyst til, at arbejde tværfagligt på alle parametre.

Vi søger en kompetent socialrådgiver/socialformidler, som:
 • Har erfaring – gerne flere års erfaring - indenfor Handicap og Psykiatriområdet, myndighed
 • Er uddannet socialrådgiver eller socialformidler, eller har anden relevant erfaring med socialfagligt arbejde på myndighedsområdet
 • Har kendskab til Serviceloven indenfor voksenområdet
 • Kan skabe gode relationer til borgere og samarbejdspartnere
 • Kan konfliktnedtrappe i samtaler, hvor der er behov for det
 • Har flair for forhandling og sidder roligt i forhandlerstolen
 • Har god talforståelse
 • Har fokus på kvalitet i sagsbehandlingen – herunder borgerens retssikkerhed
 • Kan formulere sig professionelt i skrift og tale – herunder skrive gode afgørelser
 • Kan kommunikere anerkendende
 • Har fokus på det rehabiliterende potentiale hos borgeren
 • Har en anerkendende tilgang, og vil det tværfaglige samarbejde
 • Gerne har kendskab til KMD NEXUS
 • Er en god kollega der gerne ”løfter i flok”
 • Kan indgå positivt i forandringsprocesser
 • Har forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation
Du ansættes i Handicap og Psykiatri, myndighed. En afdeling med 12 socialrådgivere, 1 faglig koordinator, 1 administrativ medarbejder, 1 studerende og en teamleder.
Der er desuden tilknyttet en jurist, som går på tværs af andre afdelinger.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du i samarbejde med kolleger og ledelse, får mulighed for at udvikle dig fagligt.
Samtidig kan du være med til at udvikle din egen stilling og myndighedsafdelingen i Middelfart Kommune.

Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Pia Schjøtt på tlf.: 20 52 05 17.
Ansøgningsfrist: 19. august 2020, vedlagt relevante oplysninger.
Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler den 27. august 2020. Du vil blive præsenteret for en case, hvor du skal aflevere et skriftligt produkt. Dette i umiddelbar forlængelse af samtalen.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/