Gå til sidens indhold
Billedet viser Middelfart Kommune i en given situation. Klik for at gå til Middelfart Kommune forside.

Barselsvikariat: Projektleder/proceskonsulent til udvikling af Middelfart Kommunes lokalsamfund

Kan du se fidusen i samskabelse og borgerinddragelse? Har du erfaring med proces- og projektledelse? Forstår du at strukturere, facilitere og inspirere i komplekse processer med mange interessenter? Og er du stærk til at engagere og opbygge relationer? Så er du måske vores barselsvikar til Middelfart byråds indsats om ”Bæredygtige Lokalsamfund – 2025”.

Indsatsen handler om - i et tæt samarbejde mellem lokalsamfund, politikere og faglige eksperter - at sætte retning for den fremtidige udvikling af kommunens byer, landsbyer og lokalområder. Målet er at styrke fællesskaberne, igangsætte udvikling med udgangspunkt i lokalsamfundenes unikke dna og gøre det endnu mere attraktivt at leve, bo og arbejde i Middelfart Kommunes lokalsamfund.

Indsatsens startede i 2018 og kører nu i fire ud af vores 12 lokalsamfund. Planen er at opstarte og bistå udviklingsprocesser i alle 12 lokalsamfund i løbet af de næste par år, hvor lokale borgere, virksomheder, foreninger og lokaludvalg i samarbejde med kommunen og byrådet udarbejder en konkret lokal plan for udvikling af deres by eller landsby - båret af stedets kvaliteter og potentialer. Det bliver din opgave at sikre indsatsens fortsatte fremdrift og udvikling og starte processer i nye lokalsamfund. Du kan læse mere om indsatsen og lokalsamfundene på www.bæredygtigelokalsamfund.dk.

Den ideelle kandidat til jobbet som projektleder for ”Bæredygtige lokalsamfund” er:
 • en dygtig facilitator og mødeleder med en stor værktøjskasse og forståelse for at lede processer, hvor en spraglet flok af engagerede interessenter sammen skal finde løsninger og sætte retning for lokalsamfundene
 • som person nysgerrig og lyttende, tænker i helheder og formår at se intentionen bag både ønsker og modstand
 • handlingsorienteret, energisk og en person, der får ting til at ske
 • erfaren projektleder
 • tydelig og velformuleret i sin kommunikation både mundtligt og skriftligt – og måske med erfaring med træstrukturbaserede CMS systemer/Sitecore
 • kreativ og nytænkende, når det handler om at spille hele lokalsamfundet på banen
 • struktureret og formår at holde overblik over og sikre fremdrift i flere sideløbende processer
 • indforstået med, at jobbet indebærer mødeaktivitet om aftenen og i weekender og det er nødvendigt, at du har kørekort
 • fortrolig med at arbejde i en offentlig myndighed
 • (sandsynligvis) generalist med erfaring og interesse indenfor fx antropologi, sociologi eller byplanlægning.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i:
 • At sikre indsatsens fortsatte drift og positive udvikling
 • At bistå lokalsamfundene i udarbejdelse af lokale udviklingsplaner
 • Koordinering af processer og handlinger – internt såvel som eksternt
 • Planlægning, ledelse og facilitering af både større og mindre møder og processer
 • Løbende dialog, sparring og understøttelse af processer og projekter i lokale borgergrupper
 • Netværksopbygning og rekruttering af frivillige
 • Intern og ekstern kommunikation om udviklingen i projektet herunder opdatering af hjemmeside om projektet
 • Afrapportering til byråd, styregruppe og interessenter.

Du vil blive ansat som projektleder/udviklingskonsulent i Staben i Middelfart Kommune - en afdeling i stabene under kommunaldirektøren. Her holder vi hovedet koldt og hjertet varmt, mens vi løser en bred pallette af opgaver, som understøtter forvaltningerne i drift og udvikling. Du vil blandt andet få kolleger, der arbejder med kommunikation, HR, organisationsudvikling, erhvervs- og turismeudvikling og sekretariatsbetjening af byråd og direktion.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte projektleder og proceskonsulent Louise Secher på 9116 7951 i uge 28, 32 og 33.
Ansøgningsfrist er den 14. august 2020. Samtaler afholdes den 19. august 2020. Stillingen er på 37 timer ugentligt og løn- og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til relevant overenskomst. Tiltrædelse 1. september 2020 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset forventelig til sommeren 2021, da det er at barselsvikariat.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/