Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Udviklingschef med drive til kommune med potentiale

Kan du skabe bevægelse i en stor koncern? Har du solide erfaringer med, hvordan ledelse, HR, koncern- og kompetenceudvikling og kommunikation (for)bliver et centralt omdrejningspunkt i større forandringsprocesser? Kan du som chef stå på mål for måske Danmarks aktuelt mest ambitiøse organisationsudviklingsprojekt, der skal føre til en bedre kommune på en ny måde?

Kan du svare ”ja med manér” på disse spørgsmål, kan du fra 1. november blive Slagelse Kommunes udviklingschef. Stillingen tilbyder en sjælden mulighed for fortsat personlig, ledelsesmæssig og faglig udvikling med stor indflydelse på den fortsatte udvikling af en stor kommune. Ambitionerne er høje; kravene udfordrende; aktionsradius motiverende!

Du har længe været optaget af organisationsudvikling, HR og kommunikation. Du er anerkendt som chef i større, nyskabende og komplekse forandringsprocesser, hvor dine kompetencer og insistereren – gennem forandringsledelse – har skaffet følgeskab og gjort en original forskel. Din viden og interesse, dit stærke drive og din tillidvækkende personlighed har givet dig solide cheferfaringer på felterne.

Læs mere i job- og personprofilen (nyt vindue).

Stillingen genopslås for at tiltrække et bredere felt af ansøgere.

Yderligere oplysninger

Ansøgningsfrist

  • den 21. august 2020
 

Bilag

Hjælpepakke (åbner i nyt vindue)
Kommissorium (åbner i nyt vindue)
Kommunikationsstrategi (åbner i nyt vindue)
Næste trin i udviklingsprocessen (åbner i nyt vindue)