Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Servicemedarbejder til Rosenkilde Skole, Autisme Center Vestsjælland

Trives du med at du tage ansvar og selv være med til at præge opgaveløsningen, så er det måske dig, vi søger.


Rosenkilde Skole varetager selv rengøringen af skolens matrikler, og derfor søger vi en ny kollega til vores servicegruppe, på 25 timer ugentligt. Mødetiden vil som udgangspunkt ligge i tidsrummet kl. 05.00-12.00.

Skolen ligger fysisk på 6 matrikler inden for gåafstand af hinanden. Der er ca. 130 elever og ca. 80 ansatte.
Rengøringen af skolen varetages i en kombination af rengøring i timer, hvor skolen holder lukket, og i timer, hvor eleverne er på skolen; det vi kalder ”synlig rengøring”.

Det er derfor en nødvendig forudsætning for bestridelse af stillingerne, at man med hjertevarme kan håndtere børn med særlige behov.  Du skal kunne formulere dig tydeligt ift. kollegaer, forældre og elever, og du skal kunne bruge pc og mail på brugerniveau.

Derudover skal du være imødekommende, mødestabil og fleksibel. Herudover skal du kunne lide at begå dig i et job, hvor uforudsigelighed er en naturlig del af hverdagen.

Da det er nyt, at vi selv varetager rengøringen på skolen, er der stor mulighed for at være med til at præge stillingen og tilrettelægge arbejdet. Vi benytter mikrofiber-rengøringsrekvisitter.

Servicemedarbejderne vil sammen have det daglige ansvar for at organisere, planlægge og bevare overblikket ift. rengøringen. Da vi er i en opstartsfase omkring planlægning og tilrettelæggelse af rengøringen på skolen, er det et ufravigeligt krav, at du har erfaring med rengøring. Desuden skal du kunne trives i, at vi er i en proces, hvor vi sammen udvikler opgaveløsningen, og derfor ikke kender alle svarene. Ferieafvikling vil som udgangspunkt skulle afvikles i skolens ferieperioder.

Der afholdes årligt en fælles egenkontroldag for alle servicemedarbejdere på centeret.

Autisme Center Vestsjælland er en af otte virksomheder indenfor 'Handicap og Psykiatri' i Slagelse Kommune. Vi har et politisk udvalg, der sammen med os har fokus på at understøtte det enkelte menneske. Vi tager i Slagelse Kommune afsæt i en recovery-orienteret tilgang til arbejdet med mennesker indenfor Handicap og Psykiatri-området. Vi arbejder med at understøtte det enkelte menneskes mulighed for at skabe sit eget liv.
Vi bevæger os konstant og tilpasser os omskiftelige hverdage, politiske mål og vores egne ambitioner om at understøtte gode liv. For os er det at arbejde i forpligtende faglige fællesskaber nødvendigt og værdifuldt.

Vi forventer, at evt. spørgsmål

til stillingen afklares inden din ansøgning.

Du kan læse mere på
og ellers er du velkommen til at kontakte
  • daglig leder Linda Fabricius på tlf. 29 36 91 63.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst for rengøringsassistenter + et lokalt fastsat tillæg.

Vi indhenter udvidet straffe- og børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Ønsket opstart: 1. november 2020 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist

  • 16. september 2020

Ansættelsessamtaler afholdes den 24. september 2020.