Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Social- og sundhedspersonale til Blomstergården

Blomstergårdens medarbejdere har søgt på uddannelse, derfor søger vi nye kollegaer, der brænder for ældreområdet
Vi er stolte af, at vores kollegaer er optagede på henholdsvis sygeplejestudiet og social- og sundhedsassistentuddannelsen!

Men det betyder at vi mangler nye gode kollegaer, der har lyst til at være en del af en arbejdsplads i rivende udvikling og som har lyst til, og glæde ved, at arbejde i et team for borgere boende i vores faste somatiske plejeboliger.

Vi søger en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i fast aftenvagt frem til 1. januar 2023, med stor mulighed for fastansættelse, samt en social- og sundhedsassistent i fastansættelse i dagvagt med gennemsnitligt seks senvagter på fire uger.

Vi er en stor virksomhed med 144 boliger og 220 medarbejdere - men bare rolig, du bliver ikke væk i mængden. Vi er tilknyttet teams, så vi har faste kollegaer og hjælper en fast borgergruppe på 12. Vi lover, at du altid har gode kollegaer omkring dig!

Vi sætter en ære i at gode idéer, der giver mening, aldrig bliver afvist. Vi vil være en arbejdsplads, hvor der er plads til at være modig og plads til nytænkning, der selvfølgelig kommer vores ældre borgere til gode.

Vi vil ikke komme med en masse forventninger til dig, dem er vi sikre på du kender i forvejen, når du søger job hos os - ellers er du hjertelig velkommen til en snak og rundvisning, inden du søger. Det vil også give os en mulighed for at fortælle, hvorfor du skal vælge Blomstergården som din fremtidige arbejdsplads.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, så kontakt
  • Christina på 29 27 37 82
  • Susanne på 92 43 69 04, hvis du er interesseret i at høre mere om dagvagt
  • Winnie på 24 67 37 40, hvis du brænder for at sove længe og vil arbejde om aftenen.

Ansøgningsfrist

  • 27. oktober 2020 kl. 8.00.
  • Ansættelsessamtaler afholdes løbende.