Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Pædagog på 35 timer til Rosenkildevej 85

Rosenkildevej 85 danner rammen om et bofællesskab for fire voksne borgere, under Autisme Center Vestsjælland. Borgerne har behov for stor støtte til plan­lægning og udførsel til alle dagligdagens gøremål.

Borgernes verbale kommunikation skal understøttes og der er behov for, at du som ressourceperson ved siden af borgeren, vil gøre en indsats for kontinuerligt at vedligeholde og udvikle muligheden for at borgeren kan kommunikere med sin omverden.

Udover den pædagogik der knytter sig til at arbejde med mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser, arbejder vi også på at implementere et Recovery orienteret syn på den enkelte borger og vi er optaget af altid at tænke etik ind i vores arbejde.

Om jobbet og dig

Du bliver ansat til at arbejde med skiftende arbejds­tider som omfatter både dag og aftenarbejde, samt weekend arbejde hver anden weekend.

Du
  • er uddannet pædagog, meget gerne med neuropædagogisk viden
  • skal varetage rollen som kontaktpædagog
  • har kørekort til personbil
  • kommer til at arbejde i et miljø, hvor der kan forekomme udadreagerende adfærd. Vi arbejder med risikovurderinger, som en af vores metoder til at sikre et godt arbejdsmiljø.

Lidt om arbejdspladsen Autisme Center Vestsjælland

Med særligt fokus på opgradering af fagligheden hos den enkelte medarbejder sigter vi mod at være en af de førende virksomheder på landsplan inden for tilbud til mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser.

Det betyder, at du som fastansat medarbejder vil blive tilbudt kurser der klæder dig på til at varetage opgaven med en høj grad kvalitet ind i dit arbejde. Dine kolleger vil være mennesker med stolthed og ambitioner ind i deres job – vi vil gerne være stolte af det arbejde vi har udført når dagen er omme.
Med ca. 690 ansatte er vi Slagelse Kommunes største offentlige arbejdsplads så du får massere af kolleger.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst, hvor der gives et lokalt tillæg.

Vi indhenter børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Har du spørgsmål

vedr. jobbet kan du rette henvendelse til

Tiltrædelse

  • 1. januar 2021 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist

søndag den 15. november 2020.

Samtaler vil blive afholdt onsdag den 25. november 2020.