Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Klinisk diætist til ernæringsindsatsen i Slagelse Kommunes hjemmepleje

Brænder du for at arbejde med ernæring til småt spisende ældre, og trives du i en hverdag med mulighed for fokus på den enkelte borger, faglige udfordringer og tæt tværfagligt samarbejde med engagerede kolleger. Så er det måske dig, vi står og mangler?

Vi forventer at du er autoriseret klinisk diætist, og har erfaring med og interesse for ernæringsterapi. Vi vil vægte at du har erfaring med dysfagi og dysfagikost og ligeledes kendskab til EVS – Social Styrelsens Ernærings Vurderings Skema.

Dine primære arbejdsområder vil være individuel ernæringsterapi til borgere i eget hjem, herunder udarbejdelse af individuelle ernæringsplaner og sondeernæringsplaner. Du skal derfor kunne vejlede og samarbejde tæt med både borgere og plejepersonale og sygepleje.

Som person skal du være åben og lyttende og forstå at se tingene fra flere vinkler – her tænkes både i relation til borgere, kolleger og samarbejdspartnere. Vi forventer ligeledes at du kan arbejde selvstændigt og kan strukturere dine arbejdsdag og opgaver på en hensigtsmæssig måde.

Sundhed og Træning varetager genoptræning og rehabilitering af borgere i Slagelse kommune. Afdelingen består af 50 medarbejdere fordelt i tre teams. Vi har et trænende team i hhv. Korsør og Slagelse, samt et udekørende team af hjemmeterapeuter. Som diætist tilknyttes du primært det udekørende team, hvor du sammen med vores anden diætist tilser borgere i eget hjem.

Vi arbejder ud fra borgernes behov og målsætning og vi har et stort fokus på at understøtte mestring af eget liv, samt fokus på hvordan borgerne kan fastholde opnåede resultater når vores forløb afsluttes. Vi arbejder ligeledes med udgangspunkt i det hele menneske, og arbejder derfor tæt sammen med et bredt spænd af samarbejdspartnere for at støtte op om borgerne.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingerne er med ugentlig arbejdstid på 32 timer/uge med ansættelse pr. 1. marts 2021 eller tidligere.

Ansættelsessted er på Linde allé 56 i Korsør. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den faglige organisation.

Flere informationer

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder i Sundhed og Træning,

Ansøgningsfrist

  • søndag den 24. januar 2021

Der afholdes samtaler onsdag den 27. januar 2021

Ved alle ansættelser i Sundhed og Træning indhentes der straffe- og børneattest.