Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Ergoterapeut til barselsvikariat inden for hverdagsrehabilitering

Brænder du for hverdagsrehabilitering, og trives du i en hverdag med mulighed for fokus på den enkelte borger, faglige udfordringer og tæt tværfagligt samarbejde med engagerede kolleger. Så er det måske dig, vi står og mangler?

Vi forventer at du har en faglig baggrund som ergoterapeut, og har erfaring med og interesse for hverdagsrehabilitering.
Dine primære arbejdsområder vil være rehabilitering af borgere i eget hjem under servicelovens §83a, samt i mindre omfang genoptræning under sundhedslovens §140. Du skal kunne vejlede og samarbejde tæt med både borgere og plejepersonale.

Som person skal du være åben og lyttende og forstå at se tingene fra flere vinkler – her tænkes både i relation til borgere, kolleger og samarbejdspartnere. Vi forventer ligeledes, at du kan arbejde selvstændigt og kan strukturere din arbejdsdag og opgaver på en hensigtsmæssig måde.

Sundhed og Træning varetager genoptræning og rehabilitering af borgere i Slagelse Kommune. Afdelingen består af 50 medarbejdere fordelt i tre teams. Vi har et trænende team i hhv. Korsør og Slagelse, samt vores udekørende team af hjemmeterapeuter.

Det udekørende team består af 11 ergo- og fysioterapeuter og 2 kliniske diætister. Hjemmeterapeuterne er opdelt i mindre geografiske områder og samarbejder tæt med hjemmeplejegruppen i disse områder.

Vi arbejder ud fra borgerens behov og målsætning og vi har et stort fokus på at understøtte mestring af eget liv, samt fokus på hvordan borgeren kan fastholde opnåede resultater når vores forløb afsluttes. Vi arbejder ligeledes med udgangspunkt i det hele menneske, og arbejder derfor tæt sammen med et bredt spænd af samarbejdspartnere for at støtte op om borgerne.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingerne er med ugentlig arbejdstid på 34 timer/uge med ansættelse pr. 1. marts 2021 eller tidligere.

Ansættelsessted er på Linde allé 56 i Korsør.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den faglige organisation.

Hvis du vil vide mere

om stillingen, er du velkommen til at kontakte
  • områdeleder i Sundhed og Træning, Louise Moess Overlade på mail louov@slagelse.dk eller telefon 21 22 33 21.

Ansøgningsfrist

  • søndag den 24. januar 2021.

Der afholdes samtaler torsdag den 28. januar 2021.

Ved alle ansættelser i Sundhed og Træning indhentes der straffe- og børneattest.