Gå til sidens indhold
Billedet viser Struer Kommune i en given situation. Klik for at gå til Struer Kommune forside.

Vikarer (omsorgsmedhjælper) til Nordstjernen

Er du i gang med en pædagogisk eller sundhedsfaglig efteruddannelse, og ønsker et relevant studiejob? Har du sabbatår og planer om at søge ind på en pædagogisk eller sundhedsfaglig efteruddannelse? Eller har du relevant erhvervserfaring og ønsker et arbejde i det specialpædagogiske børneområde? Så er det måske dig, som kan blive én af vores nye timelønnede vikarer.

Nordstjernen er et specialiseret døgn- og aflastningstilbud til børn og unge, der har betydelig og varig nedsat funktionsevne. Målgruppen er børn og unge med udviklingshæmning, autisme, opmærksomhedsforstyrrelse eller multipel funktionsnedsættelse, og vi har på nuværende tidspunkt ansvar for 18 fastboende børn og 30 aflastningsbørn mellem fem og 18 år.

Vi forventer, at vores timelønnede vikarer

 • kan skabe en tillidsfuld relation til børn og unge med funktionsnedsættelse og møde det enkelt barn med respekt og anerkendelse
 • kan arbejde selvstændigt og har blik for, at praktiske opgaver er en naturlig del af det daglige arbejde
 • er loyale overfor de faglige beslutninger
 • har mod til at spørge om råd og vejledning hos de faste kollegaer
 • er fleksibel i forhold til arbejdstider og arbejdsopgaver
 • kan arbejde en til to dage om ugen og er villig til at arbejde i ferier og på helligdage.

Vi tilbyder

 • et spændende job, hvor du bliver en del af et specialfagligt arbejdsfællesskab
 • fagligt dygtige kollegaer, der brænder for deres arbejde
 • en arbejdsplads, der sætter en ære i at levere en høj faglig kvalitet, og som prioriterer tid til grundig introduktion og oplæring samt en mentor i de første tre måneder
 • en arbejdsplads, der afvikler vikarmøder og individuelle samtaler med timelønnede vikarer for at sikre at den enkelte vikar er klædt på til den faglige opgave og trives på arbejdspladsen
 • en dynamisk arbejdsplads, hvor det er naturligt at tage lederskab og give hinanden følgeskab og hvor ledere og medarbejdere har blik for at spille hinanden gode.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i forhold til gældende overenskomst. Der indhentes børne- og straffeattest, hvis du tilbydes en stilling.

Arbejdstiden er skiftende imellem morgen-, aften- og weekendvagter. En morgenvagt er typisk fra kl. 6.00 - 11.00 og en aftenvagt er typisk fra kl. 15.00 - 22.00.

Vil du vide mere?

Vi du vide mere om stillingerne, kan du kontakte Nordstjernens vagtplanlægger Ida Balle på telefon 51 25 13 92 eller idab@struer.dk.

Derudover kan du finde flere informationer på vores hjemmeside.

Frist

30. april. Ansøgning med vedhæftet relevante bilag sendes via link på kommunens hjemmeside.
Vi ansætter løbende og frem til den 1. maj 2021.