Gå til sidens indhold
Billedet viser Struer Kommune i en given situation. Klik for at gå til Struer Kommune forside.

Brolæggerelev eller grå anlægsgartnerelev

til Struer Kommunes Park og Vej.

Struer Kommune

Som brolæggerelev hos Struer Kommune kan DU komme med på holdet, og være med til at sætte dit fingeraftryk alle de steder, hvor mennesker færdes og lever.
Med andre ord; mange mennesker ser hver dag det stykke arbejde, DU som brolægger er med til at lave på byens centrale pladser, veje og gågader.
Du kan som brolægger være med til at lave noget, der holder, sætter varige udtryk på kommunens arealer og som ser smukt ud mange år frem.

Hvad laver en brolægger?

Brolæggeren sørger for at udføre belægningsarbejde på gader, veje, indkørsler, torve og pladser. Jorden skal graves, flyttes og planeres. Brolæggerfaget er et gammelt traditionsbundet fag men samtidig også et fag, der udvikles for at sikre, at de belægninger og arealer, der lægges i dag, også fremtræder smukke i fremtiden.

Hvor lang tid tager uddannelsen?

Uddannelsen varer fra 3 år til 3 år og 11 måneder inkl. ophold på en erhvervsskole. Størstedelen af uddannelsen finder sted i virksomheden.

Hvad kræver uddannelsen?

Uddannelsen henvender sig til dig, der kan lide at arbejde udendørs. Du skal have lyst og evnen til at få overblik over eget og andres arbejdsområder og planlægge derefter. Du skal kunne samarbejde med andre, men i lige så høj grad kunne arbejde selvstændigt.

Hvor i landet kan jeg tage uddannelsen?

Du kan tage grundforløbet på flere af landets erhvervsskoler. Det er ikke alle skoler, der tilbyder alle fagretninger, så det er muligt, at du skal tage hovedforløbet på en anden skole.

Hvordan er lønnen?

Du får elevløn fra den dag din uddannelsesaftale træder i kraft, og du får løn i både praktik- og skoleperioderne.

Hvordan er jobmulighederne?

Som udlært brolægger har du super gode jobmuligheder hos Park og vej Struer kommune – og du kan få job i både private og andre offentlige virksomheder. Du kan også vælge at læse videre til eksempelvis byggeteknikker, byggekoordinator, kort- og landmålingstekniker og bygningskonstruktør.

Voksenelev er selvfølgelig også en mulighed.

Tiltrædelse efter aftale.

Yderligere oplysninger

fås ved henvendelse til driftsleder Michael Andreasen, telefon 21 24 15 95.

Frist

29. april 2021.