Gå til sidens indhold
Billedet viser Struer Kommune i en given situation. Klik for at gå til Struer Kommune forside.

Miljømedarbejder til virksomhedsområdet

Er du god til at samarbejde med virksomheder, borgere og kollegaer? Kan du skabe resultater, og trives du i et selvstændigt og varieret job? Så er det måske dig, vi søger.

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og afvekslende hverdag i et rummeligt og alsidigt arbejdsmiljø i en kommune med korte beslutningsveje. Vi lægger vægt på tværfaglighed og helhedsorienteret opgaveløsning via samarbejde og faglig sparring. Omgangstonen er fri og uhøjtidelig.

Dine opgaver

Du bliver en del af Struer Kommunes Center for Plan og Miljø, der består af 27 medarbejdere. Centret er opdelt i to afdelinger, hvor du vil indgå i Miljøafdelingen. I afdelingen er vi 10 medarbejdere, der arbejder med forskellige områder herunder affald, badevand, grundvand, jordforurening, landbrug, industrivirksomheder, spildevand, vandløb og vådområdeprojekter. Med andre ord løser vi en lang række myndighedsopgaver inden for et bredt lovsæt.

Du vil indgå i vores virksomhedsgruppe, som består af to medarbejder. Dine opgaver vil være sagsbehandling og arbejde med godkendelser, tilladelser, tilsyn, håndhævelse samt borger- og virksomhedsrelaterede henvendelser.
De administrative opgaver omfatter foruden ovenstående også udarbejdelse af informationsmaterialer, regulativtekster, skabeloner, mv.
Kontaktfladerne til de øvrige myndighedsområder bevirker, at opgaverne ofte kræver samarbejde på tværs af centret og kommunen. Ligeledes vil opgaverne omfatte betjening af politiske udvalg.

Din profil

  • Vi forestiller os, at du har en baggrund som f.eks. ingeniør, biolog eller miljøtekniker. Derudover vil det vil være en fordel, hvis du har erfaring med kommunal sagsbehandling indenfor virksomhedsområdet.
  • Ud over gode faglige kompetencer søger vi en kollega, som kan arbejde selvstændigt og forstår at prioritere inden for eget ansvarsområde.
  • I opgaveløsningen er du opsøgende på at skabe udviklende og servicemindede dialoger med interessenter omkring opgaver og processer.
  • Du er velformuleret, klar og tydelig i din formidling – mundtligt såvel som skriftligt.
  • Du har lyst til at blive en del af et center, hvor vi har en servicemindet og imødekommende tilgang til vores omgivelser, og du har let ved at tale med mange forskellige typer mennesker.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Stillingen er fuld tid, 37 timer ugentligt med flekstidsordning. Arbejdsstedet er Struer Rådhus, Østergade 13, 7600 Struer.
Tiltrædelse snarest muligt.

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte Centerchef John Patuel Hansen på tlf. 96 84 84 45 eller afdelingsleder Dan Poulsen på 9684 84 59.

Du kan også læse mere om Struer Kommune

Ansøgningsfrist

7. juni 2021.

Vi forventer at holde første ansættelsessamtaler den 21. juni 2021.

Imellem første og anden samtalerunde vil du skulle udfylde en personlighedsprofil, som vil skabe grundlaget for den anden samtale.