Gå til sidens indhold
Billedet viser Struer Kommune i en given situation. Klik for at gå til Struer Kommune forside.

Afløser til bo- og dagtilbud - voksenhandicap

Bo- og Dagtilbud - Handicap, Struer Kommune, søger løbende afløsere til vores døgndækkede tilbud. Pt. mangler flere af vores tilbud afløsere med hjertet på rette sted.

Bo- og Dagtilbud - Handicap består af i alt fire døgntilbud: Fjordbo på Jegindø, Fønixgården i Bremdal, Midtbyens Botilbud og Ung ved Fjorden - begge beliggende centralt i Struer.

Som afløser arbejder du uden fast plan, hvilket vil sige at du afløser ved sygdom, ferie og andre pludseligt opståede behov for personale. Timetallet vil være svingende og på alle tider af døgnet, 365 dage om året. Der vil i nogle ansættelser være mulighed for et lavt fast timetal - for eksempel en fast weekendmedarbejderstilling, hvor der er plan.

Vi forestiller os at du er i gang med, eller overvejer, en uddannelse inden for det pædagogiske eller sundhedsfaglige område, men dette er ikke et krav.
Det er vigtigt at du er robust og fleksibel. Du kan arbejde alene og formår at spørge om hjælp, når du støder på opgaver, som du ikke kender løsningen på. Det er vigtigt at du ser dig selv som handlekraftig, og at du hurtigt kan omstille dig i pressede situationer. Du kommer i arbejdet i Bo- og Dagtilbud - Handicap tæt på andre mennesker i alle livets situationer. Du skal derfor være indstillet på at udføre personlig pleje og deltage i aktiviteter ud af huset - for eksempel være med i svømmehallen med mere.

Borgergruppen i vores tilbud er mangfoldig og har meget forskellige behov for støtte. Vi rummer alt fra borgere med sprog, der kan rejse med offentlig transport, til beboeren med multiple funktionsnedsættelser, der har behov for hjælp til alle livets gøremål. Det er en forudsætning at du har kørekort og er villig til at køre i vores handicapbusser.

Vil du vide mere?

Har du lyst til at læse mere, så tjek Fønixgårdens hjemmeside, Midtbyens Botilbuds hjemmeside og Fjordbo og Ung ved Fjordens hjemmeside.
Du er velkommen til at ringe på det enkelte tilbud og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål.

Frist

31. maj.
Send din ansøgning hurtigst muligt - vi holder løbende ansættelsessamtaler.