Gå til sidens indhold
Billedet viser Struer Kommune i en given situation. Klik for at gå til Struer Kommune forside.

Pædagoger eller ergoterapeuter til Nordstjernen

Det specialiserede børneteam 4 søger 1-2 nye faste kollegaer

Børneteam 4 på Nordstjernen, arbejder målrettet og systematisk med højtspecialiserede indsatser. Der er fokus på at udvikle størst mulig grad af selvstændighed, samt udvikle færdigheder og kompetencer til at indgå i det sociale fællesskab, til trods for at dette ofte udfordrer.
De fleste børn i gruppen har tæt voksenstøtte hele dagen, og vi forventer at du byder ind med faglighed, ansvarlighed og lyst til samarbejde.

Hus 4 er kendetegnet ved et stærkt kollegialt sammenhold og faglige ambitioner. Vi står overfor nye indskrivninger og du får mulighed for at være med til at videreudvikle det faglige arbejdsfællesskab i teamet, samt forme en spændende og udviklende hverdag for børnene.

Vi har lige nu en ledig stilling på 30-34 timer, med forventet tiltrædelse den 1. juni eller 1. juli.

Nordstjernen tager afsæt i KRAP som fælles faglig referenceramme og alle medarbejdere tilbydes ekstern supervision fra Psykologcentret i Viborg. Dertil arbejder vi med ledelse TÆT på, hvilket betyder, at du aldrig står alene med opgaveløsningen.

Forventninger til vores kommende kollegaer

 • Du har en mellemlang videregående uddannelse fx pædagog, ergoterapeut eller lign.
 • Du har gerne relevant efteruddannelse inden for det specialiserede børneområde.
 • Du har erfaring med børn og unge komplekse udviklingsforstyrrelser, gerne viden om autisme og opmærksomhedsforstyrrelse.
 • Du er interesseret i det faglige arbejde og optaget af din personlige udvikling.
 • Du reflekterer over din faglige praksis.
 • Du har erfaring med at arbejde med børn og unge med udadreagerende adfærd.
 • Du arbejder systematisk, målrettet og dokumenterer dit arbejde skriftligt.
 • Du har gode samarbejdsevner, kan arbejde tværfagligt og tager ansvar.
 • Du kan skabe positive relationer og finde konstruktive løsninger, når du står i en situation, du ikke tidligere har stået i.

Vi tilbyder

 • Et spændende job, hvor du bliver en del af et specialfagligt arbejdsfællesskab.
 • Faglig dygtige kollegaer, der arbejder tværfagligt og brænder for sit arbejde.
 • En arbejdsplads, der sætter en ære i at levere faglig kvalitet, og som prioriterer tiden til kollegial sparring og ekstern supervision, samt intern og ekstern efteruddannelse i KRAP.
 • En arbejdsplads, hvor der sættes klare mål for det enkelte barns udvikling og organisationens faglige udvikling på tværs af organisatoriske strukturer.
 • En dynamisk arbejdsplads, hvor det er naturligt at tage lederskab, give hinanden følgeskab og hvor ledere og medarbejdere har blik for at spille hinanden gode.

Nordstjernens bo- og aflastningshuse

Nordstjernen er et specialiseret døgn- og aflastningstilbud til børn og unge, der har betydelig og varig nedsat funktionsevne. Målgruppen er børn og unge fra 0-18 år med udviklingshæmning, autisme, opmærksomhedsforstyrrelse, eller multipel funktionsnedsættelse.

På Nordstjernen er du en del af en tværfaglig medarbejdergruppe, som er opdelt i fem fagligt specialiserede huse. Nordstjernen har pt. ansvar for 18 fastboende børn og 30 aflastningsbørn mellem 5 og 18 år, der har forskellige funktionsniveauer både kognitivt og fysisk.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår ift. gældende overenskomst.

Der indhentes referencer samt børne- og straffeattest, hvis du tilbydes en stilling.

Arbejdstiden for stillingerne er 30-34 timer med skiftende arbejdstid, som enten er morgen eller aften, samt hver anden weekend. En morgenvagt er typisk kl. 6.00-11.00 og en aftenvagt er typisk kl. 15.00-22.00.

Vil du vide mere

Vi du vide mere om stillingerne, kan du kontakte daglig leder Simon Knudsen på telefon 20 92 70 32 eller forstander Anja Lyngklip på telefon 20 93 26 74.

Derudover kan du finde flere informationer på Nordstjernens hjemmeside.

Ansøgning med vedhæftet relevante bilag sendes via link på struer.dk

Der er ansøgningsfrist tirsdag den 25. maj 2021 kl. 8.00.

Der afvikles ansættelsessamtaler fredag den 28. maj 2021.