Gå til sidens indhold

Signatur A/S

Signatur A/S

Supportmedarbejder

- support- & implementering af rekrutteringssystemet og On- og Offboardingportalen fra Signatur.

Har du teknisk forståelse uden at være tekniker? Og kan du løfte vores support og implementeringsfunktion? Så har vi brug for dig i en nyoprettet stilling.

Du vil være med til at udfordre det nuværende rekrutteringsmarked, med gode ideer og input. Derfor kan du ubesværet kommunikere med alt fra almindelige brugere til HR-chefer og undervise i vores produkter og serviceydelser.

Du har ”ild” bagi, er nysgerrig og har ambitioner om at suge læring til dig. Du behøver ingen universitetsgrad, men energi og passion for jobbet. Det er dine menneskelige egenskaber, der betyder noget for os.

Interesserer du dig - og har du måske erfaring med SoMe og grafisk arbejde (InDesign og Photoshop), er det kun en fordel.

Dine arbejdsopgaver

  • lære alt om Signaturs portal, så du bliver den nye ekspert for kunder og os andre Signatusser
  • yde telefon- og mailsupport til eksisterende kunder
  • deltage i kundemøder
  • implementere Signaturs portal hos nye kunder
  • lære at undervise nye kunder i brugen af Signaturs portal
  • opdatere kunders stillingsopslag på egne hjemmesider
  • opdatere sociale medier.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi kan tilbyde dig et arbejde, hvor du vil opleve en uformel arbejdstone, hvor alle kan byde ind med nye idéer og tiltag - Vi har ikke langt fra tanke til handling!

Du bliver en del af en lille arbejdsplads, hvor du vil arbejde med support via telefon og mail til eksisterende kunder. Du vil sammen med os andre Signatusser, hjælpe nye kunder i gang med at benytte vores portal bedst muligt.

Send os dit CV og en kort ansøgning igennem vores rekrutteringssystem snarest. Vi ansætter til tiltrædelse 1. november eller når den rette kandidat dukker op - og vi håber det er netop dig!

Vi indhenter straffeattest på den kandidat vi ansætter, idet vi arbejder med personfølsomme data.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores direktør, Pernille Colding på mail: pmc@signatur.dk eller telefon: 41 18 04 44.
 

Om Signatur

Signatur er en dansk ejet virksomhed som har specialiseret sig i rekrutteringsprocessen hos det offentlige segment i Danmark. Vi rådgiver og ekspederer informations- og stillingsannoncer, og har udviklet vores egen portal, bestående af Annonceportalen, Rekrutteringssystemet og On- og Offboardingportalen.
Læs mere om hos her: https://www.signatur.dk/