Gå til sidens indhold

Gribskov Kommune

Gribskov Kommune

Teamleder til Gribskov Helhedspleje

Vil du være med til at bygge hjemmeplejen op, samt udvikle nye borgerrettede tværfaglige teams?
Er du ambitiøs og god til at lede andre med afsæt i praksis?

Kan du sige ja til Gribskov Kommunes værdier – åbenhed, tillid, respekt, deltagelse, mod og fleksibilitet? Så er det måske dig vi søger til den nye stilling som teamleder.

Vi er en helt ny og ung organisation. Hvor Hjemmeplejen blev hjemtaget i december 2019 og for nyligt er Hjemmeplejen og Sygeplejen blevet samlet i én organisation.  Vi er i en rivende udvikling, og har højt til loftet og god plads til nye idéer. Og her får du en unik mulighed for at blive en del af det hold, som skal være med til at skabe fundamentet for hjemmeplejen og den nye organisering.

Vi forventer, at du

  • Er sygeplejerske
  • Finder motivation i, og ønsker at være med til, at præge og udvikle et nyt område og borgerrettede tværfaglige teams
  • Er lyttende og anerkendende i kan sætte en meningsfuld og tydelig retning
  • Prioriterer og disponerer din tid relevant mellem ledelses- og driftsopgaver
  • Trives med en foranderlig hverdag og kan håndtere travle perioder
  • Er kreativ i dine løsninger og indstillet på at ”gå foran”
  • Har en positiv tilgang og let til smil

Om stillingen

Hjemmeplejen er placeret på 3 matrikler, i henholdsvis Helsinge, Græsted og Gilleleje. Den ledige stilling er i Gilleleje.

Du bliver en del af en ny ledergruppe, bestående af virksomhedsleder og 4 teamledere, som samarbejder målrettet på at skabe en god arbejdsplads med fokus på faglighed, kvalitet og udvikling.

Du får det ledelsesmæssige ansvar for medarbejderne, drift og udvikling og du kan forvente god opbakning fra ledergruppen. Du vil, i samarbejde med virksomhedslederen, udøve personaleledelse – lige fra daglig vejledning og rådgivning til MUS- og trivselssamtaler. Du er ansvarlig for vagtplanlægningen, både langtidsplanlægning og fremmødeplaner. Derudover får du et økonomisk medansvar sammen med virksomhedslederen.

Om os

Vi tilbyder en arbejdsplads med fokus på faglig udvikling, effektivitet og målrettethed. Vi arbejder sundhedsfremmende og rehabiliterende, hvor vi støtter borgerne i, at blive medansvarlige for eget liv med udgangspunkt i deres egne ressourcer og behov. Vi støtter hinanden i arbejdet, vægter faglig sparring højt, og tilstræber hele tiden at være i trit med udviklingen på området.

Yderligere oplysninger

Vækker dette din nysgerrighed, og har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte virksomhedsleder Ingrid Potts på 7249 7891 eller på ipott@gribskov.dk eller teamleder Katarzyna Darling på 7249 7893 eller på kadar@gribskov.dk

Løn og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst, dog med udgangspunkt i løntrin L10, med mulighed for forhandling ud fra kvalifikationer.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 17. august 2020. Første samtale afholdes 20. august, hvor vi udvælger til anden samtale, som afholdes 27. august.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet