Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Sommerferieafløsere til hjemmeplejen og plejecentrene

Vi har brug for dig! Både som afløser i sommerferien og i fremtiden. Har du lyst til at prøve et job, hvor du hver dag kan gøre en forskel for andre, så vil vi meget gerne høre fra dig!

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig. Det vigtigste er, at du interesser dig for at arbejde med mennesker, og at du har lyst til at arbejde i hjemmeplejen eller på et plejecenter.

Som afløser i sommerferien vil du få et godt indblik i hvad det vil sige at arbejde i social- og sundhedsfaget. Du vil få erfaring med de daglige opgaver og opleve hvordan det er at arbejde med mennesker, der har brug for dig. Måske kan jobbet som sommerferieafløser inspirere dig til at vælge social- og sundhedsområdet, som dit fremtidige erhverv?

Læs mere om dine muligheder på pv.skive.dk/dinfremtid

Vores vigtigste opgave er at sikre borgernes sundhed og trivsel

Både de borgere, som du skal støtte, deres pårørende og dine kollegaer er afhængige af din indsats. Derfor er det vigtigt, at du er mødestabil, fleksibel og at du bidrager positivt både hos borgerne og dine kollegaer.

For at du føler dig tryg i at møde vores borgere, vil du blive tilbudt et online kursus af to dages varighed. Her vil du blive klædt på til de grundlæggende opgaver og få baggrundsviden om emner som hygiejne og tavshedspligt.

I starten af din ansættelse kommer du til at følges med en erfaren medarbejder, som løbende vil introducere dig til dine arbejdsopgaver.

Arbejdsopgaverne

Opgaverne handler grundlæggende om at støtte og hjælpe vores borgere til at opretholde en god hverdag.
Det betyder, at du skal hjælpe med almindelige hverdagsting. Det kan som for eksempel være:
  • opvarmning og anretning af mad
  • hjælp i spisesituationer
  • rengøring, herunder tøjvask og andre huslige opgaver
  • at give medicin, der er doseret
  • brug af diverse hjælpemidler
  • hjælp til personlig pleje, herunder hjælp til bad
  • hjælp til påklædning / afklædning
  • hjælp til toiletbesøg
  • at observere ændringer af borgerens normale funktionsniveau, beskrive dem og give tilbagemelding til en faglært kollega.
Som afløser i sommerferien forventer vi, at du kan arbejde minimum 5 uger i perioden fra og med juni til og med august måned. Timetal er efter aftale med dig, og der er mulighed for at arbejde dag, aften og weekend.

Du kan læse om Skive Kommunes plejecentre og se hvor de ligger på vores hjemmeside. Her kan du også læse om hjemmeplejen og se hvor indmødestederne er.

Løn og ansættelsesvilkår

Du skal være over 18 år for at blive sommerferieafløser, og du skal kunne fremvise en tilfredsstillende straffeattest.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen som sommerferieafløser, så kontakt fælles tillidsrepræsentant Hanne Bistrup Andersen på telefon 21 59 51 53.

Frist

Sidste frist for ansøgning er den 15. juni 2021.

Vi ansætter dog løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.