Herning Kommune

Herning Kommune

Sygeplejerske til barselsvikariat på Engholm Centret

Engholm Centret søger en sygeplejerske til et barselsvikariat til skiftende vagter dag og aften hurtigst muligt eller efter aftale. Ugentlig timetal 30 med arbejde hver 3. weekend. Varighed omkring 1½ år. Evt. mulighed for fastansættelse efter vikariatet.
Vi forventer at du har en høj faglighed og din viden er ført ajour, at du er reflekterende og er god til at samarbejde. Det forventes, at du udviser ansvar og er med til at formidle og udvikle plejen.  Vi forventer at du er kompetent i arbejdet med elektronisk dokumentation i CARE eller tilsvarende.

Du vil sammen med de øvrige sygeplejersker og assistenter forestå det sygeplejefaglige ansvar for beboerne.
Du skal have fokus på helhedsplejen samt have fokus på træning og aktivitet og kunne arbejde rehabiliterende og tværfagligt. Vi benytter os af Marte Meo, som et af redskaberne i hverdagen. Vi arbejder løbende med kompetence udvikling.

Vi forventer, at du har et godt humør og gå på mod og medvirker til et godt arbejdsmiljø.
 
Engholm Centret har plads til i alt 33 beboere. Engholm Centret har en skærmet enhed med plads til 6 beboere og det forventes at alle kan arbejde med borgere med diverse demenssygdomme. Derud over har vi to aflastningsstuer. Vi arbejder ud fra leve bo miljø principperne, og er inddelt i tre enheder. Alle aktiviteter og gøremål foregår sammen med beboerne. Engholm Centret har egen bus, hvori vi tager på tur så ofte som tiden tillader dette. Vi har også en meget velfungerende Vennekreds og frivilligstab. Vi glæder os til at samarbejde med dig!
 
Ansættelsessamtaler den 28. marts 2017.

Der betales løn efter gældende overenskomst.

Henvendelse til: Helle Sjøstrand Sørensen, Centerleder Engholmcentret, telefon: 96 28 45 90 mobil: 22 11 22 03, e-mail: eghhe@herning.dk