Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedshjælper til Barselsvikariat på Engholm Centret

Engholm Centret søger en Social og Sundhedshjælper med skiftende vagter fra 1. april 2017 eller efter aftale. Ugentlig timetal 28 timer med arbejde fortrinsvis hver 3.weekender.

Vi forventer at du har en høj faglighed og din viden er ført ajour, at du er reflekterende og er god til at samarbejde. Det forventes, at du udviser ansvar og er omhyggelig i dit arbejde.  Vi forventer at du er kompetent i arbejdet med elektronisk dokumentation gerne CARE eller tilsvarende.

Du skal også have fokus på rehabilitering, træning og aktivitet i forhold til beboernes livskvalitet
Vi forventer, at du er stabil og har et godt humør og gå på mod og medvirker til et godt arbejdsmiljø.
 
Engholm Centret har plads til 33 beboere. Vi har et skærmet afsnit med plads til 6 demente borgere og to aflastnings pladser. Vi arbejder ud fra leve bo miljø principperne, og er inddelt i tre enheder. Alle aktiviteter og gøremål foregår sammen med beboerne. Engholm Centret har egen bus, hvori vi tager på tur så ofte som tiden tillader dette. Vi har også en meget velfungerende Vennekreds og frivilligstab. Vi arbejder løbende med kompetence udvikling. Vi glæder os til at samarbejde med dig!
 
Ansættelsessamtaler vil forestå den 28. marts 2017.
 
Der betales løn efter gældende overenskomst.

Henvendelse til:Helle Sjøstrand Sørensen, Centerleder Engholmcentret, telefon 96 28 45 90, mobil: 22 11 22 03, e-mail: eghhe@herning.dk