Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagog til fritidshjem

Pædagog med koordinatorfunktion

Børneby Øst søger en pædagog med koordinerende funktion til vores fritidshjemsafdeling på Hammerum Skole. Stillingen er som udgangspunkt på 30 timer om ugen med tiltrædelse 1. december eller hurtigst muligt herefter.

Børneby Øst er en selvejende daginstitution med ca. 375 børn i alderen 0-11 år. Herudover er der en aftenklub med ca. 30 medlemmer. Institutionen er beliggende på fire matrikler i Hammerum, og du vil blive en del af en samlet personalegruppe på ca. 65 medarbejdere. Stillingen vil som udgangspunkt være funderet i fritidshjemmet, men du skal være parat til at arbejde på tværs i hele institutionen.

Vi søger en pædagog, der kan sikre koordinering og struktur i fritidshjemmet i relation til institutionens øvrige afdelinger og ledelsen.

Da det er en ny stilling, kan du selv være med til at skabe form og indhold i stillingen i forhold til opgaver og kompetencer.

Vi forventer, at du er en igangsætter, at du har et stort personligt drive, at du er velfunderet i både teori og i din egen pædagogiske praksis, og at du har lyst til at bruge det i den fremtidige udvikling af afdelingen.

Så skriv hvad du brænder for, og hvad du mener, du kan bibringe vores i forvejen meget alsidige personalegruppe.  

Aldersspredningen i fritidshjemmet spænder fra 0.-4. klasse, og aftenklubben henvender sig til børn fra 4. klasse og opefter. Aftenklubben er åben mandag aften, og du skal derfor som udgangspunkt være i stand til at arbejde på dette tidspunkt.

Vi arbejder ud fra et anerkendende syn, og lægger kendskabet og relationerne til alle vores børn som grundlag, for at sikre de bedst mulige betingelser for det enkelte barn. Vi arbejder tværprofessionelt og systematisk i forhold til opgaverne og forventer, at du arbejder ansvarsfuldt og selvstændigt.  

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principper for ny løn.  

Kontakt evt. institutionsleder Morten Kristensen på 96 28 68 79 eller afdelingen på 24 45 57 13 for at aftale et besøg, hvor du kan få mere information.  

Ansøgningsfristen er mandag den 23. oktober kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 44.

Vi glæder os til at høre fra dig.