Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagogisk Assistent elever til opstart på EUX Velfærd

Læs her om hvordan du uddanner dig til Pædagogisk Assistent.

Uddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde professionelt inden for det pædagogiske felt med børn og unge samtidig med, at du kombinerer erhvervsuddannelsen med fag på gymnasialt niveau. Det betyder, at såfremt du tager den pædagogiske assistentuddannelse som EUX, så bliver du både faglært pædagogisk assistent og student.

Uddannelsen kræver, at du er ansvarsbevist, uddannelsesparat, stabil og har blik for at andre også har brug for dig.
Du bliver ved opstart på EUX Grundforløb 2 ansat i Center for Børn og Læring. Din teori får du på Social- og Sundhedsskolen i Herning. Dine praktikker vil være i Herning Kommunes daginstitutioner og SFO'er.
Læs mere om uddannelsen på Social- og Sundhedsskolens hjemmeside eller Uddannelsesguiden.

Du vil få elevløn under uddannelsen.

Ansøgningskrav:

Hvis du ønsker at søge ind som EUX pædagogisk assistent elev til EUX Grundforløb 2 PA, er ansøgningskravet:
  • at du har bestået folkeskolens afgangseksamen med mindst 02 i både dansk og matematik
  • at du har bestået fagene dansk, engelsk og samfundsfag på niveau C.
 
Såfremt du opfylder adgangskravene og er over 25 år, skal du tage din erhvervsuddannelse særligt tilrettelagt for voksne (EUV). Der skal i den forbindelse laves en Realkompetencevurdering (RKV). Det er et krav, at der foreligger en RKV, før der evt. kan indgås en uddannelsesaftale. Du skal derfor allerede nu ansøge om en Realkompetencevurdering på Undervisnings Ministeriets hjemmeside – www.efteruddannelse.dk, i søgefeltet skal du skrive ”657412rkv”.
 
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene til optagelse på EUX Grundforløb 2 PA, så kontakt en studievejleder på Social & Sundhedsskolen eller læs yderligere om optagelseskravene her: EUX velværd.
 
Sådan søger du:
For at søge ind som EUX pædagogisk assistent elev til EUX Grundforløb 2 PA ved Herning Kommune skal du sende ansøgningsskema med bilag – det gælder både for ansøgere under og over 25 år.
  • Udfyld ansøgningsskemaet. Det finder du via dette link – se i boksen ”Mere info”. Gem skemaet på din PC. Det udfyldte ansøgningsskema inkl. bilag skal bruges ved ansøgningen
  • Klik på "søg stillingen" - her skal du udfylde alle felterne og vedhæfte dit ansøgningsskema og bilag.
Hvis du er over 25 år og allerede har fået lavet en Realkompetencevurdering, skal denne ligeledes vedhæftes din ansøgning

Herning Kommune ansætter 10 elever til EUX Grundforløb 2 PA til opstart den 22. januar 2018.

Der er ansøgningsperiode fra den 2. oktober til 27. oktober 2017 kl. 12.00.