Herning Kommune

Herning Kommune

Lærer til Brændgårdskolen

Lærerstilling på Brændgårdskolen med engelsk- og tyskkundskaber som forudsætning.

Brændgårdskolen er en international og dynamisk skole, der med en klar vision har startet en international linje i overbygningen fra august 2017. Vi ønsker at udvikle elevernes sprogkompetencer med tanke på at kvalificere kundskaber til brug på ungdoms- og videreuddannelser samt skabe udsyn til det globale samfund. Brændgårdskolen har en idræts- og musikprofil med høj faglighed i fokus hvor alsidighed, dannelse og trivsel er grundkernen. Eleverne har en høj uddannelsesprocent på ungdomsuddannelserne, og medarbejderne har stor erfaring med at udøve en sprogbaseret undervisning.

Brændgårdskolen søger pr. 1. november 2017 eller snarest derefter en lærerudannet til at varetage tysk- og engelskundervisning på mellemtrinnet og i overbygningen. Har du udover dine sprogkompetencer også mulighed for at undervise i håndværk/design eller idræt,
så vil det kvalificere yderligere.

På skolen er der arbejdet meget med teamsamarbejde og LP-analyse, hvorfor dialog, opfølgning og kommunikation er i højsædet på det pædagogiske område. Skolen er fagligt orienteret og har et udbygget styrke- og PLC-center, der både udfordrer og understøtter elevernes
trivsel og læring. Brændgårdskolen opbygger et nyt Lego-Education Center, der skal styrke elevernes kreative og innovative kompetencer. Vi er en løsningsorienteret skole, hvor vi fokuserer på muligheder.

Vi søger en lærer der:

  • er faglig kompetent og nysgerrig
  • vægter teamsamarbejde højt
  • vil være med til at gøre en god skole endnu bedre
  • arbejder inkluderende med relationer og fællesskab
  • er en god kollega og tager glæde med på arbejde
  • tør udfordre og har forventninger til eleverne
Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du kan lide at arbejde på en dynamisk skole.

Ansøgningen vedlagt eksamenspapirer, dokumentation og udtalelser sendes elektronisk via linket snarest og ring gerne med det samme, så vi kan komme i kontakt.

Ansøgningsfrist

Der er deadline for ansøgning den 23. oktober kl. 12.00.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Dorte Lorentzen på telefon 24 41 50 77 for yderligere informationer og indledende drøftelser.