Herning Kommune

Herning Kommune

Bygherrerådgiver til Herning Kommune

Vi har gang spændende både større og mindre byggeprojekter, hvor funktionelle, arkitektoniske og tekniske løsninger går hånd i hånd, og nye er undervejs! Vi søger derfor en bygherrerådgiver, som har interesse og kvalifikationer til at styre nogle af disse projekter igennem alle byggeriets faser – er det dig?
 
Du bliver ansat i Kommunale Ejendomme, der er en del af Teknik og Miljø i Herning Kommune. Vores primære opgaver er bygherrerådgivning for de øvrige forvaltninger, planlægning og styring af vedligeholdelse af kommunens ejendomme, energirenovering, rådhusadministration, administration af udlejningsejendomme samt forskellige koordineringsopgaver vedrørende de kommunale bygninger og lejemål.
 
Vi er pt. 19 medarbejdere med forskellig faglig baggrund, som er opdelt i teams/grupper med følgende hovedoverskrifter: Vedligehold, Bygherrerådgivning, Energi og Teknik, Rådhusadministration og Ejendomskoordinering.
 
Vi arbejder sammen i et uhøjtideligt og tillidsbaseret arbejdsmiljø, hvor der arbejdes selvstændigt, fokuseret og målrettet, men hvor der også er plads til lidt god værkstedshumor i hverdagen.
 
Vores vision er ”sammen skaber vi bedre løsninger”, og derfor har vi stor opmærksomhed på sammenhæng i vores opgaveløsning og optimal udnyttelse af ressourcerne – både de menneskelige og de økonomiske.
 
Du vil blive en del af et velfungerende team, der har konstant fokus på skabelsen af de bedst mulige fysiske rammer for kommunens brugere og ansatte. Vi søger en kollega, der er åben over for nye arbejdsgange og nye metoder til løsning af opgaverne, og som samtidig har en positiv og dialogbaseret indgangsvinkel til både kolleger og kunder.

Du vil som bygherrerådgiver i Kommunale Ejendomme komme til at indgå som tovholder i mange arbejdsgrupper i forbindelse med, at du skal skrive i programmeringsfasen. Derfor er det vigtigt, at du har solid erfaring med at skrive programoplæg/byggeprogrammer, er god til at kommunikere med mange forskellige personalegrupper og samarbejdspartnere, at du har gennemslagskraft og samtidig kan påtage dig ansvaret for projekternes fremdrift. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en offentlig organisation, men ikke et krav.

Det er absolut nødvendigt, at du arbejder med stor sikkerhed i forhold til udbudsregler og –procedurer, udbud og kontrahering samt den byggeadministrative sagsbehandling.
 
Du repræsenterer i mange sammenhænge bygherren og skal kunne føre projektet sikkert fra idéfasen til færdig aflevering – hele tiden med et højt informationsniveau fra dig og tilbage til forvaltning og brugere og med leverancer til aftalt tid.
 
Er dette noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig!

Det praktiske

Stillingen er 37 timer pr. uge og er ledig til besættelse snarest muligt. Vi har flekstid i afdelingen.

Løn- og ansættelsesvilkår

i henhold til gældende overenskomst og efter principperne omkring Ny Løn.

Hvis du vil vide mere om os og stillingen,

er du velkommen til at kontakte fagkoordinator Ingelise Thune på telefon 96 28 82 12 eller afdelingsleder Anne Marie Muff på telefon 96 28 82 11.
 
Du kan finde flere oplysninger om Herning Kommune her, og ligeledes flere oplysninger om forvaltningen Teknik og Miljø her

Ansøgningsfrist

er den 24. oktober kl. 12.00.
 
Der forventes afholdt ansættelsessamtaler den 27. oktober.
 
Ansøgning indsendes via linket eller alternativt kan den sendes til Herning Kommune, Teknik og Miljø, Rådhuset, 7400 Herning
mærket TM10/2017 og vedlagt relevante bilag.