Herning Kommune

Herning Kommune

Datakoordinator

Vi får flere og flere data, vi skal holde styr på i Kommunale Ejendomme! Vi søger derfor en dygtig og struktureret projektleder/ koordinator med flair for it, som får til opgave at gå forrest i arbejdet med at udbygge, systematisere og kvalitetssikre afdelingens data - er det dig?

Om stillingen

Vi søger en engageret kollega, der har lyst og evner til at påtage sig rollen som omdrejningspunkt for alle de forskellige bygnings- og forbrugsdata, vi har i afdelingen. Hovedopgaverne bliver overblik og kvalitetssikring, udarbejdelse og implementering af nye rutiner for løbende opdatering samt tovholder på implementering af økonomimodulet m.fl. i Digital Bygnings Data. Sidstnævnte er under planlægning og bliver din primære opgave det første stykke tid. Herudover bliver en vigtig opgave udarbejdelse og vedligeholdelse af forskellige nøgletal og diverse udtræk til ledelsesinformation både internt i afdelingen og for vores ”kunder” i de øvrige forvaltninger.

Ofte lægger vi skinnerne, mens toget kører, så fleksibilitet, kreativitet og robusthed er vigtige egenskaber, hvis du gerne vil være vores nye kollega. Du vil få en stor kontaktflade, så vi ser det som et must, at du er dygtig til at kommunikere klart på både skrift og tale og at du har gode samarbejdsevner.
 
Der er tale om en nyoprettet stilling, så du får mulighed for selv at være med til at præge jobindholdet.

Om afdelingen

Du bliver ansat i Kommunale Ejendomme, der er en del af Teknik og Miljø i Herning Kommune. Vores primære opgaver er bygherrerådgivning for de øvrige forvaltninger, planlægning og styring af vedligeholdelse af kommunens ejendomme, energirenovering, rådhusadministration, administration af udlejningsejendomme samt forskellige koordineringsopgaver vedrørende de kommunale bygninger og lejemål. Vi er pt. 19 medarbejdere med forskellig faglig baggrund, som er opdelt i teams/grupper med følgende hovedoverskrifter: Vedligehold, Bygherrerådgivning, Energi og Teknik, Rådhusadministration og Ejendomskoordinering.
 
Vi arbejder sammen i et uhøjtideligt og tillidsbaseret arbejdsmiljø, hvor der arbejdes selvstændigt, fokuseret og målrettet, men hvor der også er plads til lidt god værkstedshumor i hverdagen. Vores vision er ”sammen skaber vi bedre løsninger”, og derfor har vi stor opmærksomhed på sammenhæng i vores opgaveløsning og optimal udnyttelse af ressourcerne – både de menneskelige og de økonomiske.

Lidt mere om dig

Du har stærke kompetencer indenfor it, analyse og økonomi og er samtidig en god afslutter, der også får fulgt op. Det er nødvendigt, at du er selvkørende og har gennemslagskraft, men også at du er teamplayer og arbejder for helheden.

Vi forestiller os umiddelbart, at du har en administrativ baggrund enten fra en offentlig organisation, boligforening, rådgiverbranchen eller lignende, men fagligheden er ikke afgørende.
 
Er dette noget for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Det praktiske

Stillingen er 37 timer pr. uge og er ledig til besættelse pr. 1. december 2017 eller snarest muligt derefter. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne omkring Ny Løn. Vi har flekstid i afdelingen.

Hvis du vil vide mere om os og stillingen,

er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Marie Muff på telefon 96 28 82 11 eller 20 83 72 80.

Du kan finde flere oplysninger

om Herning Kommune her og ligeledes flere oplysninger om forvaltningen Teknik og Miljø her

Ansøgningsfrist

er den 24. oktober 2017, kl. 12.00.
 
Der forventes afholdt ansættelsessamtaler den 26. oktober om eftermiddagen.
 
Ansøgning indsendes via linket eller alternativt kan den sendes til Herning Kommune, Teknik og Miljø, Rådhuset, 7400 Herning
- mærket TM11/2017 og vedlagt relevante bilag.