Herning Kommune

Herning Kommune

Bygherrerådgiver med speciale i udførelsesfasen

Herning Kommune har gang i mange spændende byggeprojekter, hvor funktionelle, arkitektoniske og tekniske løsninger går hånd i hånd. Vi søger derfor en dygtig bygherrerådgiver med interesse og kvalifikationer til at styre projekterne sikkert gennem primært projekterings-, udbuds-, udførelses-, afleverings- og opfølgningsfaserne.

Du vil blive ansat i Kommunale Ejendomme, som er en del af Teknik og Miljø i Herning Kommune.

I afdelingen vil du få 18 gode kollegaer med forskellig faglig baggrund.

Vores primære opgaver er bygherrerådgivning for de øvrige forvaltninger, vedligeholdelse af kommunens ejendomme, energirenovering, rådhusadministration, administration af udlejningsejendomme samt forskellige koordineringsopgaver vedrørende de kommunale bygninger og lejemål.

Vi arbejder sammen i et uhøjtideligt og tillidsbaseret arbejdsmiljø, hvor der arbejdes selvstændigt og målrettet, men hvor der også er plads til lidt god værkstedshumor i hverdagen. Vores vision er ”Sammen skaber vi bedre løsninger”, og derfor har vi i Kommunale Ejendomme stor opmærksomhed på sammenhæng i vores opgaveløsning og optimal udnyttelse af både de menneskelige og økonomiske ressourcer – også på tværs af afdelinger og forvaltninger. Vi søger derfor en kollega, der er åben over for nye arbejdsgange og metoder til løsning af opgaverne, og som samtidig er ”holdspiller”.

Som bygherrerådgiver vil du blive en del af et velfungerende team, der har konstant fokus på skabelsen af de bedst mulige fysiske rammer for kommunens brugere og ansatte. Du vil indgå som tovholder i mange arbejdsgrupper i forbindelse med gennemførelse af projekter efter udbud. Derfor er det vigtigt, at du har erfaring med:
  • Styring af projektøkonomi
  • Ledelse af byggemøder
  • Inddragelse af brugergrupper
  • Udførelsen af arbejdet på byggepladsen
  • Opfølgning på rådgiverydelser, kontrakter og ekstra ydelser
  • Sikkerhed og sundhed (sikkerhedskoordinator)
  • Gennemførelse af afleverings- og overdragelsesforretningen
  • Opfølgningsarbejde i forbindelse med overgang til drift
  • Kravspecifikation til KS og D&V materiale.

Det er et krav, at du har flere års erfaring med projektledelse i forhold til udførelse og aflevering af større byggeprojekter, da det forventes, at du hurtigt er selvkørende på projekterne. Ligeledes skal du være god til at kommunikere med mange forskellige personalegrupper, og du skal samtidig have gennemslagskraft og kunne påtage dig ansvaret for projekternes fremdrift.

Da Kommunale Ejendomme fungerer som bygherrerådgiver for Herning Kommune er det absolut nødvendigt, at du arbejder med stor sikkerhed i forhold til udbud og kontrahering, udførelse samt den byggeadministrative sagsbehandling. Du repræsenterer bygherren og skal kunne føre projektet til aflevering til rette tid og kvalitet - hele tiden med et højt informationsniveau fra dig og tilbage til forvaltning og brugere.

Er dette noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig!

Det praktiske:

Stillingen er 37 timer pr. uge, og ønskes besat pr. 1. august 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst og efter principperne i Ny Løn.

Hvis du vil vide mere om os og stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Marie Muff på tlf. 96 28 82 11 / 20 83 72 80 eller koordinator Ingelise Thune på tlf. 96 28 82 12.

Du kan finde flere oplysninger om Herning Kommune på www.herning.dk og ligeledes om forvaltningen Teknik og Miljø på www.tm.herning.dk

Ansøgning indsendes via Herning Kommunes hjemmeside (under ledige job) eller alternativt kan den sendes til
Herning Kommune, Teknik og Miljø, Rådhuset, 7400 Herning, mærket TM4/2018 og vedlagt relevante bilag.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 12. juni 2018, kl. 12.00.

Der forventes afholdt ansættelsessamtaler mandag den 18. juni 2018.