Herning Kommune

Herning Kommune

HR projektleder til Herning Kommune

Vi søger en struktureret projektleder, der kan drive større tværgående initiativer. Er du en dygtig projektkoordinator? Formår du at skabe godt samarbejde med mange forskellige aktører? Og er du stærk på tal, IT, analyse og dokumentation? Så er du måske vores nye kollega!

Lidt om Herning Kommune og HR-afdelingen

HR-afdelingen i Herning Kommune har de seneste år været på en spændende rejse. Vi arbejder mere og mere strategisk og i højere og højere grad på mandat fra direktionen for at løfte direktionens HR-ambitioner. HR-ambitionerne handler om at understøtte og styrke god ledelse på alle niveauer med det sigte at skabe bedre løsninger for borgere og erhvervsliv i Herning Kommune.

I Herning Kommune er der højt til loftet og en stor respekt for praksis og gode, pragmatiske løsninger. Vi har mottoet ”Her er alle muligheder åbne”. Det betyder, at vi i Herning har modet til at tænke stort, afprøve nye løsninger og gå forrest på vigtige initiativer. For HR-afdelingens arbejde betyder det for eksempel, at vi selv har både modet, kompetencerne og idéerne til internt at drive vigtige overordnede/tværgående HR-dagsordener.

Projektlederens opgaver

Projektlederen vil få ansvaret for at varetage større tværgående initiativer og projekter inden for f.eks. arbejdsmiljø, forebyggelse og uddannelse. Derudover kan der komme opgaver, som retter sig mod afbureaukratisering og regelforenkling samt Employer Branding.

Du skal have lyst til at sætte dig ind i de forskellige faglige områder, men din primære rolle vil blive som projektleder. Projektlederrollen indebærer en del research- og skrivearbejde med henblik på at kunne præsentere dagsordenerne for direktion, MED-system og andre relevante fora.

Du skal også have lyst til at arbejde med tværgående dagsordener i en stor organisation med meget decentraliseret beslutningskompetence, som betyder at traditionelle top-down tilgange ikke vinder gehør, men derimod nye mere fleksible og dynamiske samarbejdsskabende tilgange.

Du kan således være med til at sætte nye standarder for, hvordan man lykkes med tværgående projekter, både i design af tilgange og i forhold til måling af effekt.

Kompetencer

Vi ønsker os en kollega med følgende profil:
  • Du har en relevant akademisk baggrund, og du har erfaring med lignende opgaver
  • Du har solide kompetencer inden for de lidt mere ’hårde’ HR-discipliner såsom dokumentation, datahåndtering, statistik, analyse, evaluering og effektmålingsmetoder
  • Du kan lide at arbejde med systemer og kan få viden fra systemer til at give værdi i dine projekter
  • Du har interesse for de nyeste trends og tendenser inden for teknologi og digitalisering
  • Du arbejder struktureret og grundigt og kan være garant for, at der ikke er noget der falder mellem to stole
  • Du er analytisk stærk, men kan samtidig oversætte kompliceret stof til letforståelig skrift og tale
  • Du er god til at bevare overblikket og holde mange bolde i luften
  • Du har organisatorisk tæft og evner at bevæge dig på alle niveauer i organisationen
  • Du er tillidsvækkende og mestrer relationsskabelsens kunst
  • Du er proaktiv og tør prøve nye tiltag af

Om os

Du vil få base i teamet HR Udvikling og referere til HR-chefen. HR-afdelingen består derudover af HR Jura og Forsikring samt HR Løn. Vi arbejder på tværs, og du vil som projektleder få et meget vigtigt samspil med kollegerne i HR afdelingen, som servicerer organisationen med en række velkendte HR ydelser.

Vi tilbyder gode muligheder for din egen personlige og faglige udvikling, og vi arbejder med sparring og feedback som redskaber i det daglige arbejde.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Benedikte Lohfert på tlf. 30 55 18 97 eller mail hrubl@herning.dk.

Ansøgningsfrist er den 31. maj 2018 kl. 08.00. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der vil eventuelt blive en 2. samtalerunde inden udgangen af juni 2018.

Stillingen er til besættelse pr. 1 august eller snarest derefter.

I forbindelse med rekrutteringen vil der blive benyttet case og evt. personprofil.