Herning Kommune

Herning Kommune

HR udviklingskonsulenter

Vi søger to dygtige udviklingskonsulenter, der kan løfte vigtige HR-opgaver på både strategisk og operationelt niveau. Er du skarp på procesfacilitering? Har du en solid viden om offentlig ledelse? Og brænder du for at arbejde i en ambitiøs organisation, hvor vi afprøver nye måder at arbejde med ledelsesudvikling og organisationskultur? Så er du måske vores nye kollega!

Lidt om Herning Kommune og HR-afdelingen

HR-afdelingen i Herning Kommune har de seneste år været på en spændende rejse. Vi arbejder mere og mere strategisk og i højere og højere grad på mandat fra direktionen for at løfte direktionens HR-ambitioner. HR-ambitionerne handler om at understøtte og styrke god ledelse på alle niveauer med det sigte at skabe bedre løsninger for borgere og erhvervsliv i Herning Kommune.

I Herning Kommune er der højt til loftet og en stor respekt for praksis og gode, pragmatiske løsninger. Vi har mottoet ”Her er alle muligheder åbne”. Det betyder, at vi i Herning har modet til at tænke stort, afprøve nye løsninger og gå forrest på vigtige initiativer. For HR-afdelingens arbejde betyder det for eksempel, at vi selv har både modet, kompetencerne og idéerne til internt at drive organisationens ledelsesudvikling.

Opgaver

De vigtigste opgaver på udviklingskonsulenternes skrivebord er:
 • At udvikle og afholde tværgående ledelsesudviklingsforløb med temaer så som tværgående ledelse, fremtidsnavigation og ledelse i kompleksitet
 • At varetage rekrutteringen af ledere og være rekrutterende leders sparringspartner i hele processen fra A til Z (du vil blive certificeret i vores personprofilværktøjer)
 • At varetage onboarding-aktiviteter for nye ledere
 • At støtte op om aktiviteter i Herning Kommunes talentprogram
 • At være en strategisk og fortrolig sparringspartner for ledere i alle forvaltninger og evne at omsætte specifikke udfordringer til skræddersyede forløb
 • At udvikle, implementere og løbende kvalitetssikre vores koncepter inden for ledelsesudvikling, rekruttering, talentudvikling, transition, m.v.

I HR-afdelingen har vi fælles opgaveflader på kryds og tværs. Vi forventer derfor, at du kan bidrage proaktivt til en stærk teamkultur, men også at du kan drible alene med en bold, hvis opgaven kalder på det.

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at du har en akademisk baggrund og minimum et par års erfaring med ovenstående HR-opgaver. Derudover forventer vi, at:
 • Du har organisatorisk tæft, kan skabe stærke relationer og mestrer at begå dig på alle niveauer i organisationen
 • Du kan agere i en politisk styret organisation og har kendskab til den indflydelse en politisk styret organisation har på ledelse og på udførelsen af embedsmandsarbejde
 • Du har strategisk flair og ved, hvad det vil sige at arbejde på mandat fra topledelsen
 • Du har fingeren på pulsen inden for trends og tendenser i offentlig ledelse
 • Du har stærke kompetencer indenfor facilitering og har det som en fisk i vandet med at ”være på” og gennemføre processer for både større og mindre grupper
 • Du er vedholdende, og du kan skabe solide resultater med såvel udviklingsarbejde som driftsarbejde
 • Du kan balancere rollerne som proceskonsulent, som vidensperson inden for ledelsesudvikling, og som betroet strategisk rådgiver for Herning Kommunes ledere
 • Du har stærke kommunikative evner i både skrift og tale
 • Du er proaktiv og omgængelig
 • Du er en udpræget teamplayer og deler naturligt viden og erfaringer med dine kolleger

Om os

Du vil få base i teamet HR Udvikling og referere til HR-chefen. HR-afdelingen består derudover af HR Jura og Forsikring samt HR Løn. Vi arbejder på tværs, og du vil få et vigtigt samspil med kollegerne i HR afdelingen, som servicerer organisationen med en række velkendte HR ydelser.

Vi tilbyder gode muligheder for din egen personlige og faglige udvikling, og vi arbejder med sparring og feedback som redskaber i det daglige arbejde.
Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Benedikte Lohfert på tlf. 30 55 18 97 eller mail hrubl@herning.dk.

Ansøgningsfrist er den 31. maj 2018 kl. 08.00. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der vil evt. blive en 2. samtalerunde inden udgangen af juni 2018.

Stillingerne er til besættelse pr. 1 august 2018 eller snarest derefter.

I forbindelse med rekrutteringen vil der blive benyttet case og evt. personprofil.