Herning Kommune

Herning Kommune

Ungdomsskolelærer til barselsvikariat - UngHerning

Brænder du for at arbejde pædagogisk og fagligt med udfordrede unge i aldersgruppen 14-17 år? Så er du måske vores nye kollega!

UngHernings Heltidsafdeling søger en positiv, humoristisk og rummelig lærer, som har lyst til at arbejde med fagligt og socialt udfordrede unge. Eleverne er som oftest unge med faglige, personlige og/eller sociale udfordringer.

Vi søger en lærer som

  • kan skabe kontakt, være nærværende, respektfuld og indlevende
  • kan være rolig, tålmodig og fleksibel er psykisk robust
  • kan rumme sig selv i konfliktsituationer
  • kan undervise prøveforberedende i dansk og matematik
  • har lyst til at undervise utraditionelt i små grupper og med individuelt afsæt
  • er villig til at reflektere over egen praksis med udvikling for øje
Kendskab til KRAP og ART er en fordel

Hvem er vi?

Heltidsskoletilbuddene er en del af UngHerning. Heltidstilbuddene er fordelt på to forskellige tilbud med i alt 10½ fuldtidsansatte undervisere. Tilbuddene rummer op til 32 elever, der er visiteret til skoletilbuddet.

I heltidstilbuddene tager vi pædagogisk afsæt i KRAP, der er en kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogisk tilgang. Vi tager udgangspunkt i den enkelte unge, og vi fokuserer på at skabe tryghed gennem et struktureret, genkendeligt og forudsigeligt miljø med nærværende og troværdige voksne. Det er vigtigt for os, at Heltidstilbuddene er et rummeligt fællesskab med plads til forskellighed og mulighed for positiv spejling. Vi arbejder for at give eleverne de bedst mulige faglige og sociale forudsætninger for fremtiden.

Vi bruger ART som en fast del af vores hverdag. Den ledige stilling er i skoletilbuddet Helius. Det er vigtigt, at man kan se sig selv som værende en del af hele UngHernings heltidstilbud, da vi samarbejder og skaber udviklingsmiljøer for og med hinanden.

Yderlig information

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt afdelingsleder i UngHerning, Bjarne Døfler-Brun på tlf. 22 83 80 58 eller på ungbb@herning.dk.

Frist for ansøgning

Vi læser ansøgningerne løbende, så vi opfordrer til at sende ansøgningen hurtigst muligt - dog senest den 31. maj.

Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt den 6. juni.
Stillingen er en fuldtidsstilling for skoleåret 18/19 med mulighed for fastansættelse.

Start

Den 1. august 2018.

Løn og ansættelsesforhold aftales i henhold til gældende overenskomst med Uddannelsesforbundet.